Neler Yeni

Bios ayarlarımda sürekli problem oluşuyor !

HasaNiks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İch Bin Hasso
Merhaba dostlar ofiste kullandığımız
Asus VivoBook Pro 15 N580VD-DM160T Intel Core i7-7700HQ 2.80GHz 16GB 256GB TwinMos SSD +1TB 4GB GTX 1050 15.6” Full HD Win10 Notebook
Sürekli sistem ssdyi okumayıp hddyi görüyor windows açılmıyor boot ekranından bakıldığında sıralaması düzgün görünüyor hdd yuvasıyla oynadığımızda düzeliyor 1 2 günde bir tekrarlıyor
ve bilgisayarı şarj kablosu takılı vaziyette kapalı bıraktığımızda kendiliğinden açılıyor bir süre sonra bu sorunları nasıl çözebilirim ssdyi 5 ay önce değiştirdik vakit ayırıp okuyan ve destekte bulunan herkese şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum. vaktinizi aldım hakkınızı helal edin..

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Donanımsal bir sorun gibi duruyor.

HasaNiks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İch Bin Hasso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sorunu donanımsal olarak gördün hocam ?
Biliyorsan hangi donanımdan kaynaklandığını benide bi bilgilendir çünkü donanımların çalışmasında tuhaf görünen bir problem yok ofiste kullanıyoruz saatlerce arada tak sistem diğer hdd yi okuyor windows acılmıyor sadece 1.ve 2. bellekleri karıştırıyor bilgisayar...
şarja takılı vaziyette kapalı bir sistemin kendiliğinden açılması hangi donanımdan kaynaklı anlayamadım.
Donanımsal bir sorun gibi duruyor.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Hangi sorunu donanımsal olarak gördün hocam ?
Biliyorsan hangi donanımdan kaynaklandığını benide bi bilgilendir çünkü donanımların çalışmasında tuhaf görünen bir problem yok ofiste kullanıyoruz saatlerce arada tak sistem diğer hdd yi okuyor windows acılmıyor sadece 1.ve 2. bellekleri karıştırıyor bilgisayar...
şarja takılı vaziyette kapalı bir sistemin kendiliğinden açılması hangi donanımdan kaynaklı anlayamadım.
HDD yuvasında oynadığınızda düzeliyor yazmıştın. Oradan bu kanıya vardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,978
Üyeler
164,079
Son üye
Metehacalk
Top Bottom