Bıos ekranı açma

Nasıl güncellicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En güncel sürüm değil. O sürümden sonra iki sürüm çıkmış ama birisi beta BIOS. Bence betasını yüklemeyin, 7C52v35 sürümünü yükleyin.
Daha pc windowsu kurmadım kurdukdan sonra felan mı güncelliyoruz

Daha PC windowsu kurmadım kurdukdan sonra felan mı güncelliyoruz
Yok, Windows kurulmadan önce de kurulabiliiyor. Yalnız başka bir bilgisayar lazım, yapabiliyorsanız telefondan da yapabilirsiniz. Flash belleğinizi telefona veya bilgisayara bağlayıp attığım linkteki beta olmayan sonunda v35 yazan sürümü indiriyorsunuz. RAR'ın içerisindeki dosyaları çıkartıp hepsini flash belleğe atıyorsunuz. Sonra BIOS'ta M-Flash diye bir yer olması lazım, orada flash belleğinizi seçip BIOS güncelleme dosyasını seçiyorsunuz. Kabul edip ilerliyorsunuz. 10-15 dakika içerisinde yüklenecek. Yalnız BIOS güncellemesi yaparken PC kapanırsa anakart mort olur, hiçbir şekilde ellemeyin güncelleme yaparken. Elektrik gitmezse iyidir.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.2 MB · Hit: 49
Bide soldaki iki şeyi aktif ettim mhz ve ghz yükselsin diye doğrumu ettim yanlış mı bilemedim
Doğru yapmışsınız ama BIOS güncelledikten sonra tüm ayarlar sıfırlanacağı için onu bir daha yapmanız gerekecek.

Şimdi bu işlerden tam anlamadığım için bıosu güncellemessem ne olur ya da kurulumdan sonra günccellesem
BIOS'u güncellemek her zaman elle tutulur performans artışı sağlamaz, bunu dedim diye BIOS güncellemek gereksiz bir şeymiş demek olmuyor. BIOS'un güncel olması iyi. Windows kurduktan sonra da yapabilirsiniz tabii ama en garantisi Windows kurmadan önce güncellemek.

BIOS'u güncellemek her zaman elle tutulur performans artışı sağlamaz, bunu dedim diye BIOS güncellemek gereksiz bir şeymiş demek olmuyor. BIOS'un güncel olması iyi. Windows kurduktan sonra da yapabilirsiniz tabii ama en garantisi Windows kurmadan önce güncellemek.
Kurulumdan sonra yapsam daha iyi olacak gibi şimdi anakart felan yakarım çok kötü olur

Geri