Neler Yeni

Bios ekranı gelmiyor.

ozkets

80+
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:

5600X
GTX 1070
16 GB 3600 RAM.
Mortar Wi-Fi
A650GF PSU.
SanDisk Ultra M.2

Monitör

LG 27GL83A-B​

Sorunum;
Bilgisayarı açtığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor geldiği gibi sistem açılmış oluyor(masaüstünü görüyorum direkt) yani Windows 10 logodur işte açılıyor şeklindeki animasyonları falan hiç göremiyorum.

BIOS'a girmek istiyorum RAM frekanslarını değiştirmek için vs BIOS'a giriyor fakat görüntü bana gelmiyor. DP kablo ile bağlı.
Bir diğer sorunum da şu Android uygulama kullanmak için hangi emülatörü kurarsam kurayım sistem donuyor, kilitleniyor.

Dejour

80+ Bronze
F8 veya Delete tuşuna bastınızmı ?
Anakar logosu gözükten sonra

Dejour

80+ Bronze

DrBishop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıdvan
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:

5600X
GTX 1070
16 GB 3600 RAM.
Mortar Wi-Fi
A650GF PSU.
SanDisk Ultra M.2

Monitör

LG 27GL83A-B​

Sorunum;
Bilgisayarı açtığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor geldiği gibi sistem açılmış oluyor(masaüstünü görüyorum direkt) yani Windows 10 logodur işte açılıyor şeklindeki animasyonları falan hiç göremiyorum.

BIOS'a girmek istiyorum RAM frekanslarını değiştirmek için vs BIOS'a giriyor fakat görüntü bana gelmiyor. DP kablo ile bağlı.
Bir diğer sorunum da şu Android uygulama kullanmak için hangi emülatörü kurarsam kurayım sistem donuyor, kilitleniyor.
Kardeşim muhtemelen monitör ile ilgili bir sıkıntı. Kasayı hdml ile bir televizyona bağla, kasayı çalıştır bios giriş tuşuna bas bios ekranı gelecektir. Diğer sorunun da bios menüsünden sanallaştırman açık değildir onu açınca düzelecektir.

Top Bottom