Neler Yeni

Bios ekranında 3 keyboard görükmesi

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Merhaba Arkadaşlar ☺️
Başıma şöyle bir olay geldi ve çok araştırdım herhangi bir çözüme rastlamadım Asus Tuf pro Gaming B450 anakart kullanıyorum Yeni Bir klavye aldım Bağladım driver filan kurdum açılırken ilk başta klavye yüklenmiyor (bazen) sonra yeniden başlattığım zaman ise bir sıkıntı olmuyor bios ekranına girdim USB kontrol için ilginç bir hata ile karşılaştım 1 maus 3 keyboard yazısı gördüm sorunun burdan kaynaklandığı düşünüyorum yani 3 klavye bağlı gösteriyor bu arada eski klavye driver tamamen sildim bios güncel. Bu arada USB 2.0 ve 3.1 portları denenmiştir hata aynı şekilde devam etmektedir Hiçbir forum sitesinde bu soruna rastlamadım sorunun çözülmesi halinde çok kişiye yararlı olacağını düşünüyorum 🤔

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Öyle olması normal. G102 Prodigy mouse'a sahibim, PC'ye taktığım zaman 1 mouse ve 1 klavye olarak gözüküyor. Bunun sebebi makro ile klavye özellikleri verebilmeniz. Dert edilecek bir şey yok, sorununuz başka şeyden dolayı kaynaklanıyor.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle olması normal. G102 Prodigy mouse'a sahibim, PC'ye taktığım zaman 1 mouse ve 1 klavye olarak gözüküyor. Bunun sebebi makro ile klavye özellikleri verebilmeniz. Dert edilecek bir şey yok, sorununuz başka şeyden dolayı kaynaklanıyor.
Dert edecek bir şey yok mu 😃
Bilgisayarın geç acılması sebep oluyor ayrıca sürücü yüklenmiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyor bence sorun 🤔

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dert edecek bir şey yok mu 😃
Bilgisayarın geç acılması sebep oluyor ayrıca sürücü yüklenmiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyor bence sorun 🤔
Bakın dediğim gibi sizin sorununuz bununla alakalı değil.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bence tamamen bundan olduğuna inanıyorum ki zaten yabancı forumlarda dile getirmişler
Ee benim bilgisayarım niye yavaş açılmıyor o zaman? Aynı anakarta ben de sahibim? Senin sorunun başka bir şeyden diyorum başka.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Ee benim bilgisayarım niye yavaş açılmıyor o zaman? Aynı anakarta ben de sahibim? Senin sorunun başka bir şeyden diyorum başka.
Kardeşim Samsung 970 m2 ssd kullanıyorum ve bu hatayı yeni klavye aldığım zaman olmaya başladı

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Kardeşim Samsung 970 m2 SSD kullanıyorum ve bu hatayı yeni klavye aldığım zaman olmaya başladı
Bende de 970 Evo var, bende sorun yok. Demeye çalıştığım sorunun başka şeyden dolayı, 3 adet klavye göstermesinden dolayı değil diyorum!

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Bende de 970 Evo var, bende sorun yok. Demeye çalıştığım sorunun başka şeyden dolayı, 3 adet klavye göstermesinden dolayı değil diyorum!
Bios ekranını çekip atarmısın merak ettim şimdi ? 🤔

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46

crazyreign

80+ Titanium