Neler Yeni

Bios ekranında 3 keyboard görükmesi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Çok teşekkür ederim sendede 2 klavye bağlı gösteriyor toplu olarak Asusu arayalım bence 😂😂
Hocam o dediğim şeyden ya. Klavyemde de makro özelliği var, o da 1 tane mouse fazladan ekliyor, mouse da klavye ekliyor. Normal bu ama sizin sorununuzu ben çözemedim ya kusura bakmayın. Format falan deneyin diyeceğim ama format atmak ister misiniz bilemiyorum.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Hocam o dediğim şeyden ya. Klavyemde de makro özelliği var, o da 1 tane mouse fazladan ekliyor, mouse da klavye ekliyor. Normal bu ama sizin sorununuzu ben çözemedim ya kusura bakmayın. Format falan deneyin diyeceğim ama format atmak ister misiniz bilemiyorum.
Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Rainbow Ledli Q Metal Yüzey Gaming Klavye Makrolu Klavye kullanıyorum bu arada 😃

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Rainbow Ledli Q Metal Yüzey Gaming Klavye Makrolu Klavye kullanıyorum bu arada 😃
"Makrolu" yazması her şeyi açıklıyor :D. 2 klavye olarak gördürebilir, normaldir.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Peki o yazı normal şu soruna el atalım başta klavye yüklenmiyor Yeniden başlattığım zaman sorun kalmıyor ?

Top Bottom