Çözüldü✓ Bios ekranında görünen ssd ler windowsta görünmüyor

1. Linux Canlı USB ile Kontrol:
    • Bir Linux dağıtımının (örneğin Ubuntu) canlı USB'sini oluşturup bilgisayarınızı bu ortamda başlatın.
    • Terminalde lsblk veya fdisk -l komutlarıyla SSD'nin tanınıp tanınmadığını kontrol edin.
    • Eğer Linux SSD'yi tanıyorsa, GParted gibi araçlarla mevcut bölümleri silip yeni bir partition tablosu oluşturabilirsiniz.

Bu Linux olayı tam nasıl oluyor peki biliyor musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havuzu sil yap hocam.
Sildim

1. Linux Canlı USB ile Kontrol:
    • Bir Linux dağıtımının (örneğin Ubuntu) canlı USB'sini oluşturup bilgisayarınızı bu ortamda başlatın.
    • Terminalde lsblk veya fdisk -l komutlarıyla SSD'nin tanınıp tanınmadığını kontrol edin.
    • Eğer Linux SSD'yi tanıyorsa, GParted gibi araçlarla mevcut bölümleri silip yeni bir partition tablosu oluşturabilirsiniz.

Bu Linux olayı tam nasıl oluyor peki biliyor musun?

Sildim
Tekrar o ekrana girip fotoğraf atar mısın?

Tekrar o ekrana girip fotoğraf atar mısın?
1744964510612.png

Tamamdır olmuş. Şimdi Disk Yönetiminde görünüyordur.
Hocam şimdi forum kuralları gereği tam ifade edemiyorum ama harbiden beton yetmez. Hani gerçekten çok müteşekkirim size. Şu an size ihtiyacınız olan bir konuda yardım edebilmeyi o kadar isterdim ki

Ufak bir maruzatım daha olacaktı, kusura bakmayın sizi de çok meşgul ettim ama hazır bu denli yapay zekaların bile akıl edemediği bir şekilde yardım eden biri varken sorayım.
HDD çıkarılabilir disk şeklinde gözüküyor burda, bunu nasıl çözerim
1744964914686.png
1744964986481.png

Son düzenleme:
Hocam şimdi forum kuralları gereği tam ifade edemiyorum ama harbiden beton yetmez. Hani gerçekten çok müteşekkirim size. Şu an size ihtiyacınız olan bir konuda yardım edebilmeyi o kadar isterdim ki

Ufak bir maruzatım daha olacaktı, kusura bakmayın sizi de çok meşgul ettim ama hazır bu denli yapay zekaların bile akıl edemediği bir şekilde yardım eden biri varken sorayım.
HDD çıkarılabilir disk şeklinde gözüküyor burda, bunu nasıl çözerim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Önemli değil :D. O diski exFAT olarak mı biçimlendirdin?

İçindekileri al hocam diğer SSD'ye. Sonra Diskparttan sil bu diski. Sildikten sonra Disk Yöneticisinden SSD'yi aktif eder gibi direkt buradan aktif et.
Tamamdır dediklerinizi yapacağım. Tekrardan çok ama çok sağolun.

HDD'nin çıkarılabilir disk şeklinde gözükme sorunu da BIOS Üzerinden Sata configurations sekmesine gidip Hot Plug ayarını disabled yapınca düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri