hocam csm enable yapıp storage boot option control kısmını legacy yap kaydet çık boot kısmını tekrar at.Öğlende söyledigim gibi yeniden başlatiyor PC yi yine bios açılıyor sorun bu zaten
Olmadıhocam csm enable yapıp storage boot option control kısmını legacy yap kaydet çık boot kısmını tekrar at.
Tekrar bios açıldı ve csm disabled olduhocam csm enable yapıp storage boot option control kısmını legacy yap kaydet çık boot kısmını tekrar at.
Bunu nasıl yapacam deneyecemde biGigabyte anakart bende de var.
Raid açıksa off yapacan
Csm açacaksın ve uefi only olacak
Sata kısmı da ahcii olacak.
Bu şekilde m.2 ssd ve ssd vs görmesi gerekiyor bios.
Format atmadan da olur diye düşünüyorum
windows 10 features kısmını atarmısın boot kısmında.Olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tekrar bios açıldı ve csm disabled oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu nasıl yapacam deneyecemde bi
windows 10 features kısmını atarmısın boot kısmında.
Olmadiother os yap sonra csm enable yap kaydet çık tekrar boot kısmını at.
vallahi ben işin içinden çıkamadım hocam technopatta bir konu aç istersen.Olmadi
Çok teşekkur ederim yine de technopatta ben konuyu açtım ama sebepsiz yere uyarılar aldım ve engellendim konu ile ilgili insanlara cevap veremiyorum yeni hesap açıp konuyu tekrar açayım dedim ne kadar hesap actiysam hesap reddedildi dedivallahi ben işin içinden çıkamadım hocam technopatta bir konu aç istersen.
Çok teşekkur ederim yine de technopatta ben konuyu açtım ama sebepsiz yere uyarılar aldım ve engellendim konu ile ilgili insanlara cevap veremiyorum yeni hesap açıp konuyu tekrar açayım dedim ne kadar hesap actiysam hesap reddedildi dedi
technopat yazım hatalarına ve konu katagorısıne gereksız dıkkat edıyor oyuzden olabılırÇok teşekkur ederim yine de technopatta ben konuyu açtım ama sebepsiz yere uyarılar aldım ve engellendim konu ile ilgili insanlara cevap veremiyorum yeni hesap açıp konuyu tekrar açayım dedim ne kadar hesap actiysam hesap reddedildi dedi
Videoda bu secure boot kısmını disabled yapıp kaydedip çıkınca ve tekrar bios açıldığında o secure boot kısmının altında not active yazması gerekiyor ama ben ne yaptıysa aynısını yaptım bende active yazıyor sürekli sorun orada galibabirde bunu denermisin?
Videoda bu secure boot kısmını disabled yapıp kaydedip çıkınca ve tekrar bios açıldığında o secure boot kısmının altında not active yazması gerekiyor ama ben ne yaptıysa aynısını yaptım bende active yazıyor sürekli sorun orada galiba