Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Windowsu USB yazdırırken hata yapmışsın muhtemelen o yüzden.
hayır denemedim attığımda bi kaybım olurmu ?Anakarta bios reset atmayı denedin mi ?
ayar vs. yaptıysan gidebilme ihtimalin var da yine eski haline getirirsin. onun haricinde bi kaybın olmaz. bide nolur nolmaz biosu bir kere daha güncellersin.hayır denemedim attığımda bi kaybım olurmu ?
öyle olma ihtimalinden flash belleği sıfırlayip yeni usb yapıp tekrar format atmıştım ama bir değişiklik olmadı galiba anakart resetliyicemWindowsu USB yazdırırken hata yapmışsın muhtemelen o yüzden.
Ya da tekrar bios güncellemeyi dene.öyle olma ihtimalinden flash belleği sıfırlayip yeni usb yapıp tekrar format atmıştım ama bir değişiklik olmadı galiba anakart resetliyicem
resetledim ama malesef hala aynıayar vs. yaptıysan gidebilme ihtimalin var da yine eski haline getirirsin. onun haricinde bi kaybın olmaz. bide nolur nolmaz biosu bir kere daha güncellersin.
detaylı açıklayabilirmisinKonudaki mesajların neredeyse hepsi yanlış. Bu sadece güncel BIOS sürümünde yapılan zorunlu bir downgrade.
yani çözüm yok normali buKonudaki mesajların neredeyse hepsi yanlış. Bu sadece güncel BIOS sürümünde yapılan zorunlu bir downgrade.