Neler Yeni

Bios güncelleme dosyası görünmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taner
Merhaba arkadaslar anakartım msi b350m gaming pro bios güncelleyecektim fakat m flash a girdigimde flash bellegı goruyo fakat bios güncelleme dosyasini gormuyo fat 32 olarak attim olmadi ntfs olarak attim yine olmadı program uzerinden denedim yine olmadı yani kısacası flash bellek gorunuyo fakat bios güncelleme dosyası görünmüyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaslar anakartım msi b350m gaming pro bios güncelleyecektim fakat m flash a girdigimde flash bellegı goruyo fakat bios güncelleme dosyasini gormuyo fat 32 olarak attim olmadi ntfs olarak attim yine olmadı program uzerinden denedim yine olmadı yani kısacası flash bellek gorunuyo fakat bios güncelleme dosyası görünmüyor
Anakartının modelini yanlış biliyorsun büyük ihtimalle. Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Flash belleğini FAT32 olarak biçimlendir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartının modelini yanlış biliyorsun büyük ihtimalle. Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Flash belleğini FAT32 olarak biçimlendir.
Kanka falsh fat 32 olarak bicimlensirdim zaten defalarca denedim anakrtın modekini yanlis bilmemin imkani dx diag dan baktim ayriyetten anakartin ustundede yazio zaten b350m gaming pro diye

TahinPekmez

80+ Silver
rar dan çıkarıp klasör olarak attın mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,809
Üyeler
161,146
Son üye
morminder