Neler Yeni

Çözüldü✓ BIOS Güncelleme Sonrası DP Ekran Gelmiyor

vlkn4631

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Volkan
İyi Forumlar.
Arkadaşlar dün gece BIOS güncellemesi gelmişti, güncellemeyi yükledim. Bittikten sonra DP Kablosu ile görüntü alamıyorum (Sinyal yok hatası alıyorum), kabloyu farklı cihazlarda denedim sorunsuz çalışıyor ama laptobumdan monitöre ekran gelmiyor. HDMI ile bağlantı sağlıyorum şu an.
Laptop: ASUS TUF GAMİNG A15

A320M

80+
Eski sürüme geri dönebilirsin, eğer ekrana görüntü gelirse DP ile, bios hatalıdır. Daha yeni sürümü beklersin.

vlkn4631

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski sürüme geri dönebilirsin, eğer ekrana görüntü gelirse DP ile, bios hatalıdır. Daha yeni sürümü beklersin.
Eski sürüme dönüş yaptım şimdi, DP kablosu ile görüntü gelmeye başladı tekrar. Teşekkür ederim <3

A320M

80+
Eski sürüme dönüş yaptım şimdi, DP kablosu ile görüntü gelmeye başladı tekrar. Teşekkür ederim <3
Benzer durumu yine Asus ile tecrübe etmiştim. Canımı sıkmıştı, sırf bu sebeple son bios yüklü sıfır gibi anakartımı baya ucuz bir fiyata satmıştım. Satış sonrası aynı hafta BIOS güncellemesi gelmişti sorunu düzeltmişler... (10 ay güncelleme gelmemişti) Sonrasında 2 katı fiyata farklı marka benzer bir anakart almak durumunda kalmıştım. :rolleyes: "Bios lar konusunda edindiğim -bu kadar basit hatalar olmaz- diyorsun ama olabiliyor"

vlkn4631

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer durumu Asus ile tecrübe etmiştim. Canımı sıkmıştı, sırf bu sebeple son bios yüklü sıfır gibi anakartımı baya ucuz bir fiyata satmıştım. Satış sonrası aynı hafta BIOS güncellemesi gelmişti sorunu düzeltmişler... (10 ay güncelleme gelmemişti) Sonrasında 2 katı fiyata farklı marka benzer bir anakart almak durumunda kalmıştım. :rolleyes: "Bios lar konusunda edindiğim -bu kadar basit hatalar olmaz- diyorsun ama olabiliyor"
Vallahi geceden beri kafayı yedirtti yapmadığım şey kalmadı, müşteri hizmetleri de yok hafta sonu diye, ne yapacağımı bulamadım bı türlü. Formatladım PC felan. Meğerse bu kadar basitmiş 🤦

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,019,912
Üyeler
161,633
Son üye
endrzsy1793
Top Bottom