Başlıkta belirttiğim üzere yaklaşık 2 3 saat önce laptopu kapatıp yatacakken güncelleme geldi. Ben de güncelleştir ve kapat seçeneğini seçerek kapatmak istedim. Ancak, sistem BIOS güncellemesi yaptıktan hemen sonra tekrar açılmaya çalışırken mavi ekran hatası verdi. Bunun üzerine İnternette daha önce açılmış birkaç konuya bakıp kendim çözmeye çalıştım ama beceremedim. CMD konsolu üzerinden diskin onarılması en yaygın tavsiye edilen çözümdü fakat konsola ne yazarsam yazayım(diskpart üzerinden list volumes yazsam da) disk görünmedi. Sonunda format atmaya karar verdim ama disk aynı şekilde burada da gözükmedi. Ancak, tuhaf bir şekilde BIOS'ta SSD gözüküyor.
Bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Eke BIOS ekranının görüntüsünü koyuyorum, orada SSD hakkında model numarası dahil bilgiler bulunuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Laptop markası: ROG Strix G16 G614JZ-N3006
Bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Eke BIOS ekranının görüntüsünü koyuyorum, orada SSD hakkında model numarası dahil bilgiler bulunuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Laptop markası: ROG Strix G16 G614JZ-N3006