Ne geldiğine bak ona göre yap ben son bios yapmadim msi b550 me çünkü işime yarayacak güncelleme yoktu.Arkadaşlar merhaba. Asus TUF B550 Plus WIFI anakarta yeni sürüm gelmiş. Yapmam şart mı?
Neden yapmadınız?Ne geldiğine bak ona göre yap ben son bios yapmadim msi b550 me
yapman şart degil ama yaparsan anakart kararlılıkta daha iyi olur ve performans konusunda artış olabilir.Arkadaşlar merhaba. Asus TUF B550 Plus WIFI anakarta yeni sürüm gelmiş. Yapmam şart mı?
yapman şart degil ama yaparsan anakart kararlılıkta daha iyi olur ve performans konusunda artış olabilir.
Daha 4 gün önce çıkmış ama beta değil. Yapıyorum o zaman?yararından fazla zararı olmaz çok zahmetli bir iş de değil bence yap 10 dakika önce bende yaptım
Bana gelen güncelleme de Rx 6000 serisi için optimizasyon gelmiş ben Rtx 2070 super kullaniyorum o yüzden gerek duymadim bir de elektrik falan gider ikide bir beni ilgilendirmiyorsa bios güncellemiyorum bundan sonraki geldiğinde güncellerim.Neden yapmadınız?
TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) BIOS 1804
"1. Update AMD AM4 AGESA V2 PI 1.2.0.0
2. Update AMD RAID UEFI driver
3. Improve system stability
Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (TG550MPW.CAP) using BIOSRenamer."
açıklama böyle.
Tamam hocam teşekkür ederim güncelledim. Çok mutluyum nedense .dBana gelen güncelleme de Rx 6000 serisi için optimizasyon gelmiş ben Rtx 2070 super kullaniyorum o yüzden gerek duymadim bir de elektrik falan gider ikide bir beni ilgilendirmiyorsa bios güncellemiyorum bundan sonraki geldiğinde güncellerim.
Allah mutluluğunu daim etsin bana da versinTamam hocam teşekkür ederim güncelledim. Çok mutluyum nedense .d