Teşekkürler peki hocam RX 5600 XT yi 14000 e çıkardıktan sonra bidaha Windows yükleme nasıl oluyor PC den anlıyorum ama yeni topladım bu sistemi anlatır mısınSon sürüm yüklemen yeterli
Daha kurmadım pcyi kurunca yapıcam bi tek RX 5600 XT de sorun olanlar yazmış öyle bişey olur mu RX 5600 XT yi 14000 frekansa yükseltinceB450M S2H gibi ilk olarak bir sürümü yükleyip sonra başka bir sürümü yüklemene gerek yok, en son sürüme güncelleyebilirsin. Şu anki BIOS sürümün nedir?
Ne gibi bir sorun mesela?Daha kurmadım pcyi kurunca yapıcam bi tek RX 5600 XT de sorun olanlar yazmış öyle bişey olur mu RX 5600 XT yi 14000 frekansa yükseltince
İyi de zaten rehberde ne denmiş, "Güncelleme yapıldıktan sonra Windows'u tekrar kurmanız gerekiyor.". Sen yaşamazsın diye bir şey mi var?Google a girdiğin zaman siyah ekran verme falan korkuyorum sistem şuan elimde birazdan kurucam
Rehberi atar mısın
donanimarsivi.com
Gigabyt ve Asrock gibi anakartlar da böyle bir durum var ama ASUS ta yok. Doğrudan en son sürüme güncelleye bilirsinDostlarım B450M K PRİME ASUSUN ANAKARTI eğer bios güncel değilse direk son sürümü mü yükleyeyim yoksa hepsini tek tek falan mı kurucam yardım eder misiniz