BİOS GÜNCELLEME

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,219
Dostlarım B450M K PRİME ASUSUN ANAKARTI eğer bios güncel değilse direk son sürümü mü yükleyeyim yoksa hepsini tek tek falan mı kurucam yardım eder misiniz

Son sürüm yüklemen yeterli
Teşekkürler peki hocam RX 5600 XT yi 14000 e çıkardıktan sonra bidaha Windows yükleme nasıl oluyor PC den anlıyorum ama yeni topladım bu sistemi anlatır mısın

B450M S2H gibi ilk olarak bir sürümü yükleyip sonra başka bir sürümü yüklemene gerek yok, en son sürüme güncelleyebilirsin. Şu anki BIOS sürümün nedir?

B450M S2H gibi ilk olarak bir sürümü yükleyip sonra başka bir sürümü yüklemene gerek yok, en son sürüme güncelleyebilirsin. Şu anki BIOS sürümün nedir?
Daha kurmadım pcyi kurunca yapıcam bi tek RX 5600 XT de sorun olanlar yazmış öyle bişey olur mu RX 5600 XT yi 14000 frekansa yükseltince

Google a girdiğin zaman siyah ekran verme falan korkuyorum sistem şuan elimde birazdan kurucam
İyi de zaten rehberde ne denmiş, "Güncelleme yapıldıktan sonra Windows'u tekrar kurmanız gerekiyor.". Sen yaşamazsın diye bir şey mi var?

Dostlarım B450M K PRİME ASUSUN ANAKARTI eğer bios güncel değilse direk son sürümü mü yükleyeyim yoksa hepsini tek tek falan mı kurucam yardım eder misiniz
Gigabyt ve Asrock gibi anakartlar da böyle bir durum var ama ASUS ta yok. Doğrudan en son sürüme güncelleye bilirsin (:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,285
Üyeler
188,067
Son üye
ahmetkeser82
Geri