bu anakartı almıştım geçen günlerde ekşik 2 parçayı tamamlamaya çalışırken bir yandan sistem tamamlanınca napmam gerek onları araştırıyorken sitenin youtube kanalında windows kurmadan önce yapılması gerekenleri izledim olası ram hataları olmaması adına windows kurmadan önce başka bir pc üzerinden flasha bios atıp biosu son sürüme güncellemek öneriliyordu biosun nasıl güncelleniceğini anladım fakat modelimin son bios güncellemesini bulamadım kendi sitesinden b450m pro yazınca 4 sonuç çıktı
https://www.asrock.com/support/index.asp?Model=b450m+pro
ilkini seçtim downloads tıkladım
ASRock B450M Pro4
Supports AMD AM4 Socket Ryzen™ 2000, 3000 and 5000 Series Desktop Processors; Supports DDR4 3200+ (OC); 1 PCIe 3.0 x16, 1 PCIe 2.0 x16, 1 PCIe 2.0 x1; AMD Quad CrossFireX™; Graphics Output: HDMI, DVI-D, D-Sub; 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC892 Audio Codec), ELNA Audio Caps; 4 SATA3, 1 Ultra M.2...
www.asrock.com
burda en yakın güncelleme AMD chipset driver ver:2.11.26.106 ve VGA driver ver:20.45.36_WHQL var hatta aynı tarihte güncellenmiş aralarında boyut farkı var bios için bu ikisini birden mi indirmem gerekiyor tam olarak anlamadım yardımcı olur musunuz ?