BİOS GÜNCELLEMESİ GEREKİR Mİ?

Reaksiyon skoru
15
Öncelikle selamlar yeni bir anakart alıcam.İlk olarak bu fiyata alınabilecek daha iyi bios güncellemesi gerekmeyen anakart öneriniz varmıdır.Ben bunda karar kıldım sadece aklıma bir soru takıldı bunun için konuyu açtım.

İşlemcim:Ryzen 5 3500x - ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) alıcam.Bu anakart bios güncellemesi gerekiyor mu.Yorumlarını okudum bios güncellemesi gerekmeden direk tak çalıştır yapabiliyormuşuz.

https://www.hepsiburada.com/asus-pr...m4-ddr4-4400-mhz-matx-anakart-pm-HB00000CVK1H

Stoğa yeni gelmiş bir yerden alıyorsanız o işlemciyi tak-çalıştır kullanabileceğiniz BIOS sürümünde olur büyük bir ihtimal. İsterseniz aldığınız yerden BIOS güncellemesi yapmaları için rica edin.

@crazyreign internet üzerinden alıcam yinede riske atmamak için msi in max serisi şu modelide vardı kafamda bu nasıl peki
MSI B450M PRO-M2 MAX bunlarda güncelleme gerekmiyor diye biliyorum

@crazyreign internet üzerinden alıcam yinede riske atmamak için msi in max serisi şu modelide vardı kafamda bu nasıl peki
MSI B450M PRO-M2 MAX bunlarda güncelleme gerekmiyor diye biliyorum
Evet, MAX ibareli işlemciler Ryzen 3000 serisini direkt olarak destekliyorlar. Alabiliyorsanız bunu alın, bunun VRM'leri daha iyi.

anladım.Direk gidip vatan bilgisayardan alabilirim orda danışsam iyi olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,403
Üyeler
188,418
Son üye
adlig
Geri