MsGrkm06
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Anakartın BIOS Flashback destekliyor.Bios güncellerken elektrik gidecek diye korkuyorum o yüzden pc yi geçen sene aldım BIOSu bir kere bile güncellemedim
Bazıları elektrik gitse bile anakarta flashback özelliği olursa kurtarabiliyormuşuz diyor doğrumu acaba kurtarabiliyorsak nasıl yapıyoruz. @Emmree
Şimdiden teşekkürler.
Korkulacak bir durum yok. En fazla elektrik kesilir, yeniden BIOS yazdırırsın.
Biosu bir kere bile güncellemedim dediğiniz için söylüyorum. Bios zaten arada sırada güncellenmesi gereken bir şey değildir. Sistemde bir sıkıntı yoksa dokunmayın.
Mavi ekran verdi açılırken o yüzden güncelleyeceğim.Çok gerek duymuyorsan uğraşma bence.
Mavi ekranı bios vermez. Windows hataları için bir bildirim ekranı o. Genelde disk dosyalama sistemi bozulduğunda olur. Hata bildirimini okumalısın, oradan sebebini anlarsın.Mavi ekran verdi açılırken o yüzden güncelleyeceğim.
Bios guncellememi önerdiler.
Mavi ekranı bios vermez. Windows hataları için bir bildirim ekranı o. Genelde disk dosyalama sistemi bozulduğunda olur. Hata bildirimini okumalısın, oradan sebebini anlarsın.
Anakartın BIOS Flashback destekliyor.Bios güncellerken elektrik gidecek diye korkuyorum o yüzden pc yi geçen sene aldım BIOSu bir kere bile güncellemedim
Bazıları elektrik gitse bile anakarta flashback özelliği olursa kurtarabiliyormuşuz diyor doğrumu acaba kurtarabiliyorsak nasıl yapıyoruz. @Emmree
Şimdiden teşekkürler.