Neler Yeni

bios güncellemesi yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet sefa han
selamun aleyküm biosumu günceleyeceğim ama bios da ve aida64 da Anakartın Adı Asus TUF B450M-Plus Gaming diye yazıyor ama benim aldığım anakart bu
Screenshot_1.png

hangi biosu indirmem lazım internette 2 side var biri 4002 4010 hangisini indirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

bu linktekinimi indircem yoksa aşşağıdakinimi.

Mesaj otomatik birleştirildi:

bilen kimse yokmu ya?

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
selamun aleyküm biosumu günceleyeceğim ama bios da ve aida64 da Anakartın Adı Asus TUF B450M-Plus Gaming diye yazıyor ama benim aldığım anakart bu Alıntıyı görüntüle

hangi biosu indirmem lazım internette 2 side var biri 4002 4010 hangisini indirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

bu linktekinimi indircem yoksa aşşağıdakinimi.

bilen kimse yokmu ya?
B450M-PLUS Gaming yazan siteden 4002 BIOS'unu indireceksin hocam. Demekki sana B450M-PLUS II anakartını göndermemişler.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
asus tuf gamıng plus 2 yazıyor.

daha yeni kasayı söküp anakartın üstünede baktım tuf gaming b450m plus 2 yazıyor
BIOS'a girip fotoğraf atar mısın?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet sefa han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
WhatsApp Image 2023-06-26 at 23.12.58 (1).jpeg

reis bak fotoğrafta gözüküyor plus ıı yazıyor. kutuyuda bulmam zor biraz ama aynısının fotografını internette buldum onu koydum.
Screenshot_3.png

WhatsApp Image 2023-06-26 at 23.12.58 (1).jpeg

reis bak fotoğrafta gözüküyor plus ıı yazıyor. kutuyuda bulmam zor biraz ama aynısının fotografını internette buldum onu koydum.
Screenshot_3.png
illa kutunun fotosunu at diiosan :D ona yarın bakıp bulmam lazım ama aynı kutu eminim.

ne yapmamı önerirsin bi sıkıntı yok inşallah. böyle bişe olması normalmi ? plus 2 yazan biosu indirip kurayımmı sıkıntı çıkarmı sonradan ?

veya başka plus 2 anakart kulanan varmı ondadamı aynı şey yazıyor. çok kafama takıldı kusura bakmayın çok soru soruyom rahatsız ettim.

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
Alıntıyı görüntüle
reis bak fotoğrafta gözüküyor plus ıı yazıyor. kutuyuda bulmam zor biraz ama aynısının fotografını internette buldum onu koydum.Alıntıyı görüntüle

illa kutunun fotosunu at diiosan :D ona yarın bakıp bulmam lazım ama aynı kutu eminim.

ne yapmamı önerirsin bi sıkıntı yok inşallah. böyle bişe olması normalmi ? plus 2 yazan biosu indirip kurayımmı sıkıntı çıkarmı sonradan ?

veya başka plus 2 anakart kulanan varmı ondadamı aynı şey yazıyor. çok kafama takıldı kusura bakmayın çok soru soruyom rahatsız ettim.
Benim bildiğim BIOS'ta da B450M-Plus II yazmalı ama anakart üstünde B450M-Plus II yazıyor. Bir B450M-Plus II BIOS'unu kurmayı dene bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet sefa han
Benim bildiğim BIOS'ta da B450M-Plus II yazmalı ama anakart üstünde B450M-Plus II yazıyor. Bir B450M-Plus II BIOS'unu kurmayı dene bakalım.
tamam şimdi kuruyorum dönerim kurduktan sonra

ce028085-4b4b-4de4-872d-442c9261912b.jpg

böyle bi hata veriyor kurdugun bios uygun değil diye :D

incehesapla iletişime geçeyimmi normalmi ?

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
tamam şimdi kuruyorum dönerim kurduktan sonra

Alıntıyı görüntüle

böyle bi hata veriyor kurdugun bios uygun değil diye :D

incehesapla iletişime geçeyimmi normalmi ?
İlginç. Kutu ve anakart Asus B450M-Plus II diyor ama yazılım olarak Asus B450M-Plus var. Onun BIOS yazılımını indirip kur. Sorunsuz güncellemesi gerek ama dediğin gibi böyle olmaması gerek. Asus'un sitesinden anakartın seri numarasını sorgulayınca ekrana ne geliyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet sefa han

İlginç. Kutu ve anakart Asus B450M-Plus II diyor ama yazılım olarak Asus B450M-Plus var. Onun BIOS yazılımını indirip kur. Sorunsuz güncellemesi gerek ama dediğin gibi böyle olmaması gerek. Asus'un sitesinden anakartın seri numarasını sorgulayınca ekrana ne geliyor?
Screenshot_1.png

:D gidip aşşagıdan kutusunu getirdim ordan yazıp buldum.

kutununda fotografını atabilirim istersen plus2 yazıyor. acaba yazılımındamı bi sıkıntı var.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,307
Üyeler
160,674
Son üye
Emreescobaar
Top Bottom