reis asus müşteri hizmetlerini arayıp soracağımda bayramdan dolayı açacaklarını sanmıyorum. bayramdan sonraya kaldı arayıp çözüm bulabilirsem sanada yazarım.Hocam aynı anakartı kullanıyorum aynı problemi yaşıyorum. BİOS güncelleyemiyorum hiçbir şekilde. Çözebilirsen bana da yardımcı olabilir misin?
Yazılımdan kaynaklı büyük ihtimalle diğer BIOS'u da dene bakalım.Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
gidip aşşagıdan kutusunu getirdim ordan yazıp buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kutununda fotografını atabilirim istersen plus2 yazıyor. acaba yazılımındamı bi sıkıntı var.
sıkıntı cıkmaya sonra incehesap a yazdım bana asusla iletişime geçin dediler.Yazılımdan kaynaklı büyük ihtimalle diğer BIOS'u da dene bakalım.
Sorun olacağını zannetmiyorum ama sebebini öğrenmeniz iyi olur.sıkıntı cıkmaya sonra incehesap a yazdım bana asusla iletişime geçin dediler.
kurdum reis bi sıkıntı çıkmadı normal güncelledi. anakart yazılımıyla alakalı bi sıkıntımı var demek plus 2 yerine düz b450m yazılımımı atmışlar napmışlar. ben cok analamam. asusla bayramdan sonra iletişime geçeyim mi?Sorun olacağını zannetmiyorum ama sebebini öğrenmeniz iyi olur.
Bir sor Asus'a bakalım.kurdum reis bi sıkıntı çıkmadı normal güncelledi. anakart yazılımıyla alakalı bi sıkıntımı var demek plus 2 yerine düz b450m yazılımımı atmışlar napmışlar. ben cok analamam. asusla bayramdan sonra iletişime geçeyim mi?
asusa mail attım. Bayramdan sonra olmadı arayıp konuşurum bi herhangi bi çözüm bulurlarsa buraya tekrardan yazarım.Bir sor Asus'a bakalım.
reis tekrardan selamun aleyküm asus la iletişime geçtim konuştum olayı anlattım. Senle yaptığımız şeyleri bidaha yaptırdılar fotoğraf felan attım. şimdide bana gmailden böyle bir mesaj geldi.Bir sor Asus'a bakalım.
Benim bildiğim anakartın üstünde işlemci RAM vb. şeyler olmayacak. Onların başına bir şey gelmesi dahilinde sorumlu sen oluyorsun. Sistemin stabil çalışıyorsa bence göndermene gerek yok.reis tekrardan selamun aleyküm asus la iletişime geçtim konuştum olayı anlattım. Senle yaptığımız şeyleri bidaha yaptırdılar fotoğraf felan attım. şimdide bana gmailden böyle bir mesaj geldi.Alıntıyı görüntüle
kısacası anakartı yollamamı istiyolar. ben anakartı pc den çıkarıp ramsiz işlemcisiz yollasam sorun olurmu? yoksa komple kasayla berabermi yollamam lazım. kule soğutmada var üstünde onu söküp stock fanla berabermi yollayayım?
ben bi sıkıntı görmedim anakartta düzgün bir şekilde çalışıyor. Oynadığım oyunlardada bi sıkıntı çıkmadı. Stabil çalıştıgına emin olacagım bi uygulama veya test gibi bir şey yapabilirmiyim bildiğin bir şey varmı. Göndermeye üşendim şahsenBenim bildiğim anakartın üstünde işlemci RAM vb. şeyler olmayacak. Onların başına bir şey gelmesi dahilinde sorumlu sen oluyorsun. Sistemin stabil çalışıyorsa bence göndermene gerek yok.
Günlük kullanımda bilgisayarda takılma, oyunlarda falan drop sorunu falan olmuyorsa stabil çalışıyordur. Test yapmana gerek yok.ben bi sıkıntı görmedim anakartta düzgün bir şekilde çalışıyor. Oynadığım oyunlardada bi sıkıntı çıkmadı. Stabil çalıştıgına emin olacagım bi uygulama veya test gibi bir şey yapabilirmiyim bildiğin bir şey varmı. Göndermeye üşendim şahsen
tamam reis sağolasın. bf 5 felan oynuyodum bi ara bi sıkıntı cıkmadı hiç hayırlı günler eline sağlık.Günlük kullanımda bilgisayarda takılma, oyunlarda falan drop sorunu falan olmuyorsa stabil çalışıyordur. Test yapmana gerek yok.