Neler Yeni

bios güncellemesi yardım

Alpatuğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İsmail Alpatuğ Bayam
Hocam aynı anakartı kullanıyorum aynı problemi yaşıyorum. BİOS güncelleyemiyorum hiçbir şekilde. Çözebilirsen bana da yardımcı olabilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet sefa han
Hocam aynı anakartı kullanıyorum aynı problemi yaşıyorum. BİOS güncelleyemiyorum hiçbir şekilde. Çözebilirsen bana da yardımcı olabilir misin?
reis asus müşteri hizmetlerini arayıp soracağımda bayramdan dolayı açacaklarını sanmıyorum. bayramdan sonraya kaldı arayıp çözüm bulabilirsem sanada yazarım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
:D gidip aşşagıdan kutusunu getirdim ordan yazıp buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutununda fotografını atabilirim istersen plus2 yazıyor. acaba yazılımındamı bi sıkıntı var.
Yazılımdan kaynaklı büyük ihtimalle diğer BIOS'u da dene bakalım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet sefa han
Sorun olacağını zannetmiyorum ama sebebini öğrenmeniz iyi olur.
kurdum reis bi sıkıntı çıkmadı normal güncelledi. :D anakart yazılımıyla alakalı bi sıkıntımı var demek plus 2 yerine düz b450m yazılımımı atmışlar napmışlar. :D ben cok analamam. asusla bayramdan sonra iletişime geçeyim mi?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
kurdum reis bi sıkıntı çıkmadı normal güncelledi. :D anakart yazılımıyla alakalı bi sıkıntımı var demek plus 2 yerine düz b450m yazılımımı atmışlar napmışlar. :D ben cok analamam. asusla bayramdan sonra iletişime geçeyim mi?
Bir sor Asus'a bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet sefa han
Bir sor Asus'a bakalım.
reis tekrardan selamun aleyküm asus la iletişime geçtim konuştum olayı anlattım. Senle yaptığımız şeyleri bidaha yaptırdılar fotoğraf felan attım. şimdide bana gmailden böyle bir mesaj geldi.
00f66c98-54b5-4f5a-b71c-988d013cc8f6.jpg

kısacası anakartı yollamamı istiyolar. ben anakartı pc den çıkarıp ramsiz işlemcisiz yollasam sorun olurmu? yoksa komple kasayla berabermi yollamam lazım. kule soğutmada var üstünde onu söküp stock fanla berabermi yollayayım?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
reis tekrardan selamun aleyküm asus la iletişime geçtim konuştum olayı anlattım. Senle yaptığımız şeyleri bidaha yaptırdılar fotoğraf felan attım. şimdide bana gmailden böyle bir mesaj geldi.Alıntıyı görüntüle

kısacası anakartı yollamamı istiyolar. ben anakartı pc den çıkarıp ramsiz işlemcisiz yollasam sorun olurmu? yoksa komple kasayla berabermi yollamam lazım. kule soğutmada var üstünde onu söküp stock fanla berabermi yollayayım?
Benim bildiğim anakartın üstünde işlemci RAM vb. şeyler olmayacak. Onların başına bir şey gelmesi dahilinde sorumlu sen oluyorsun. Sistemin stabil çalışıyorsa bence göndermene gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet sefa han
Benim bildiğim anakartın üstünde işlemci RAM vb. şeyler olmayacak. Onların başına bir şey gelmesi dahilinde sorumlu sen oluyorsun. Sistemin stabil çalışıyorsa bence göndermene gerek yok.
ben bi sıkıntı görmedim anakartta düzgün bir şekilde çalışıyor. Oynadığım oyunlardada bi sıkıntı çıkmadı. Stabil çalıştıgına emin olacagım bi uygulama veya test gibi bir şey yapabilirmiyim bildiğin bir şey varmı. Göndermeye üşendim şahsen :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
ben bi sıkıntı görmedim anakartta düzgün bir şekilde çalışıyor. Oynadığım oyunlardada bi sıkıntı çıkmadı. Stabil çalıştıgına emin olacagım bi uygulama veya test gibi bir şey yapabilirmiyim bildiğin bir şey varmı. Göndermeye üşendim şahsen :D
Günlük kullanımda bilgisayarda takılma, oyunlarda falan drop sorunu falan olmuyorsa stabil çalışıyordur. Test yapmana gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet sefa han
Günlük kullanımda bilgisayarda takılma, oyunlarda falan drop sorunu falan olmuyorsa stabil çalışıyordur. Test yapmana gerek yok.
tamam reis sağolasın. bf 5 felan oynuyodum bi ara bi sıkıntı cıkmadı hiç hayırlı günler eline sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,306
Üyeler
160,674
Son üye
Emreescobaar
Top Bottom