❓BİOS Güncellemesi ❓

quietbebek

80+ Silver
Reaksiyon skoru
894
Yeni pc kurulumu sonrası bios içinden mi bios güncellemek daha iyi olur yoksa bios flashback+ ile mi?
birde yabancı bir forumda işlemci ram takmadan bu işlemi yapın diyordu fark var mı ?

Ben daha geçen gün kendi sitesinden flashbelleğe atıp bios üzerinden günceledim, pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum.

Yeni pc kurulumu sonrası bios içinden mi bios güncellemek daha iyi olur yoksa bios flashback+ ile mi?
birde yabancı bir forumda işlemci ram takmadan bu işlemi yapın diyordu fark var mı ?
Direkt BIOS üstünden güncelle flash bellek ile.

Hiçbir farkı yok. Hangisi kolayına geliyorsa öyle güncelle.

işlemci ram takılıyken farkı var mı ?
Yok. BIOS Flashback daha çok BIOS işlemciyi görmüyorsa, BIOS'u güncellemek için kullanılıyor. BIOS üstünden güncellemen daha kolay olacaktır.

Yok. BIOS Flashback daha çok BIOS işlemciyi görmüyorsa, BIOS'u güncellemek için kullanılıyor. BIOS üstünden güncellemen daha kolay olacaktır.
Reis yeni sistem topladım tıpkı dediğin gibi işlemciyi görküyor anakart Cpu ledi yanıyor 3 defa da uyarı sesi veriyor flash back ile güncellemeyi denedim bir kaç kere olmadı acaba işlemci ve rami söküp mü denesem

Reis yeni sistem topladım tıpkı dediğin gibi işlemciyi görküyor anakart Cpu ledi yanıyor 3 defa da uyarı sesi veriyor flash back ile güncellemeyi denedim bir kaç kere olmadı acaba işlemci ve rami söküp mü denesem
ben güncellerken öyle görmüştüm takmamıştım bios içinden güncellerken önemi yok, ama olabilir dediğin gibi

Flashback yaptığın halde mi ışık yakmaya devam etti? Yeni konu açarsan çözmeye çalışırız sorununu.

Geri