BIOS Güncellemesi

Affection

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243

Bu anakarta ryzen 5 3600x taktığımızda bios güncellemesi gerekir mi
bilmiyorum ama biosu güncel tutmak hep iyidir

Kutunun üzerinde ryzen 3000 ready yazıyorsa bios güncellemeye gerek yoktur

Eğer kutunun üzerinde ryzen 3000 ready yazıyorsa bios güncellemeye gerek kalmaz ama yinede güncel tutmak iyidir

Hayır, gerek yok. Ama BIOS en güncel sürümde gelmez, aldıktan sonra BIOS güncellemesi yap yine. Anakartı ayrı olarak mı alacaksın?

Hayır, gerek yok. Ama BIOS en güncel sürümde gelmez, aldıktan sonra BIOS güncellemesi yap yine. Anakartı ayrı olarak mı alacaksın?
Vatanda yaparlar mı oradan alıcam pc yi

Vatanda yaparlar mı oradan alıcam PC yi
Rica et yaparlar, eğer yapmazlarsa da sorun yok, kendin yaparsın. Anakartı ayrı olarak mı alacaksın ona cevap ver. Sormamın sebebi B550 chipsetli anakart öneriyor olmam, artık kurtulalım şu B450 chipsetli anakartlardan.

Reis abdullah abi windows u kurmadan bios güncelleme yapmamız gerektiğini söylemişti ama ben güncellemeyi windows u kurduktan sonra yaptım. Ama her güncelleme geldiğinde windows u mu kaldırmak gerek saçma bir mantık değil mi?

Rica et yaparlar, eğer yapmazlarsa da sorun yok, kendin yaparsın. Anakartı ayrı olarak mı alacaksın ona cevap ver. Sormamın sebebi B550 chipsetli anakart öneriyor olmam, artık kurtulalım şu B450 chipsetli anakartlardan.
ayrı mı alıcaksın derken ? toplu alıcam pc yi

gerekmez , ama son bios olmaya bilir kendin güncellersin .Güncellemeyi bilmiyorsan yardım ederiz sıkıntı yok.

B550 de AM4 soket değil mi? 4. Nesilden sonra 5. Nesilde AM5 i destekleyecek mi ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,436
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri