Anakartının modeli nedir? BIOS güncellemek maksimum 5 dakikalık iş. Bir sıkıntı yaşamazsın.BIOS güncellemesi yapacağım ancak elektriğin yarıda kesilmesinden korkuyorum. Bunu güvene almanın bir yolu (UPS kullanmak hariç) var mıdır?
BIOS Flashback özelliği yok ama dediğim gibi maksimum 5 dakikalık iş. Oturduğun yerde çok elektrik gidip geliyor mu?Asus Prime A520M-K
Dediğim gibi maksimum 5 dakikalık iş. Ben elektrik çok giden bir bölge de oturmuyorum. Şu zamana kadar 15 defa BIOS'u güncellemişimdir. Bir problem yaşamadım.Açıkçası çok gidip gelmiyor ama tabi ki bazen oluyor ve kestirmesi imkansız. Bilemedim şimdi.
Hocam asus a620mk anakart var bendede bios flashback varmıdırBIOS Flashback özelliği yok ama dediğim gibi maksimum 5 dakikalık iş. Oturduğun yerde çok elektrik gidip geliyor mu?
Yoktur hocam.Hocam asus a620mk anakart var bendede bios flashback varmıdır
Tamamdır hocam sağolunYoktur hocam.
Hocam Anakartı aldıktan ve en yeni BIOS'a güncelledikten sonra bilgisayarda ve oyunlarda sorun yaşanmadığı sürece hiç güncellenmese olur mu? Bir de BIOS'un güncel olup olmaması bilgisayarın güvenliğini etkiler mi?Dediğim gibi maksimum 5 dakikalık iş. Ben elektrik çok giden bir bölge de oturmuyorum. Şu zamana kadar 15 defa BIOS'u güncellemişimdir. Bir problem yaşamadım.
DDR4 için bir sıkıntı yaratmaz, kalabilir öyle. Mesela 2024'te güncelledin en son, 2026'da da yeni BIOS çıktı diyelim. Ara ara güncellemeni tavsiye ederim. DDR5 destekli bir bilgisayar kullanıyorsan gelen her BIOS'u güncelle hocam. Çünkü onda daha tam yerine oturmadı.Hocam Anakartı aldıktan ve en yeni BIOS'a güncelledikten sonra bilgisayarda ve oyunlarda sorun yaşanmadığı sürece hiç güncellenmese olur mu? Bir de BIOS'un güncel olup olmaması bilgisayarın güvenliğini etkiler mi?