BİOS GÜNCELLENMİYOR

Reaksiyon skoru
30
Flash belleği fat32 ile biçimlendirip sitedeki en son bios driverını yükleyip kurdum flasha bilgisayarı yeniden başlatıp q flash ile bios güncelle dediğimde ise bu hata ile karşılaştım neden böyle yapıyor acaba
Anakart model : gigabyte ga-h61m-s2pv
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+

Ekler

• 94472819_755116958354834_6331937430595955904_n.webp
    94472819_755116958354834_6331937430595955904_n.webp
    27.4 KB · Hit: 56
  • sdsdsds.webp
    sdsdsds.webp
    35.3 KB · Hit: 61
Son düzenleme:
Flash belleği fat32 ile biçimlendirip sitedeki en son bios driverını yükleyip kurdum flasha bilgisayarı yeniden başlatıp q flash ile bios güncelle dediğimde ise bu hata ile karşılaştım neden böyle yapıyor acaba
Anakart model : Gigabyte ga-h61m-s2pv

+
Uyarı penceresinde;
''Geçerli flash yardımcı programının tarihi geçmiş satıcıya sorun veya Gigabyt web sitesini ziyaret edin ''diyor.

Gigabyt anakartlarda ''Revizyon''faktörü var doğru revizyonu indirdiğinden emin misin?Anakartın 4 defa revizyona uğramış 1.0 - 2.0 - 2.2 - 2.3 olmak üzere. Revizyon numarası anakartın bir köşesinde yazar (Fotoları attım).
Güncellemeden önce biosu varsayılan yap.

UpdateLink

Versiyon Numaraları

Ekler

• 8bb132c21e11a5fba51ca6a1e84fd32b.webp
    8bb132c21e11a5fba51ca6a1e84fd32b.webp
    236.3 KB · Hit: 55
  • 88fc497f_5.webp
    88fc497f_5.webp
    260.8 KB · Hit: 47
Uyarı penceresinde;
''Geçerli flash yardımcı programının tarihi geçmiş satıcıya sorun veya Gigabyt web sitesini ziyaret edin ''diyor.

Gigabyt anakartlarda ''Revizyon''faktörü var doğru revizyonu indirdiğinden emin misin?Anakartın 4 defa revizyona uğramış 1.0 - 2.0 - 2.2 - 2.3 olmak üzere. Revizyon numarası anakartın bir köşesinde yazar (Fotoları attım).

UpdateLink

Versiyon Numaraları
Şimdi benim revision 2.0 ve FA olarak görünüyor şuan Fce yazanı mı indirmem gerekiyor

Uyarı penceresinde;

UpdateLink

Versiyon Numaraları
Ayrıca ben burada en üsttekini indirmiştim ve burada FA yazılı hiç bir şey yok ben burada Fld yazılı olanı indirip denemiştim burası yanlış mı yine aynı anakartın bios sürüm yeri ama

Ekler

• sdsdsdsdsadaf.webp
    sdsdsdsdsadaf.webp
    16 KB · Hit: 58
  • dsadasdasdasfda.webp
    dsadasdasdasfda.webp
    30.8 KB · Hit: 51
Şimdi benim revision 2.0 ve FA olarak görünüyor şuan Fce yazanı mı indirmem gerekiyor

Ayrıca ben burada en üsttekini indirmiştim ve burada FA yazılı hiç bir şey yok ben burada Fld yazılı olanı indirip denemiştim burası yanlış mı yine aynı anakartın bios sürüm yeri ama
Evet tuhaf bir şey en altta FA ilk biosu görmek lazım. Versiyon 2.2 de FA var.
Anakartının versiyonunun 2.0 olduğundan emin misin?

Evet tuhaf bir şey en altta FA ilk biosu görmek lazım. Versiyon 2.2 de FA var.
Anakartının versiyonunun 2.0 olduğundan emin misin?
Evet eminim dediğiniz yeri kontrol ettim 2.0 sizin attığınız linkteki en son bios sürümü indirsem kursam olur mu acaba fotoğraftaki en üst

Ekler

• sdsdsdsdsadaf.webp
    sdsdsdsdsadaf.webp
    16 KB · Hit: 57
Evet eminim dediğiniz yeri kontrol ettim 2.0 sizin attığınız linkteki en son bios sürümü indirsem kursam olur mu acaba fotoğraftaki en üst
Bir problem çıkmasını istemem bir problem yaşamıyorsan güncelleme derim.

Geri