Merhaba demediniz... ve evet oldukça riskli.BIOS Güncellemesinin yarıda kesilmesi oldukça riskli bir şeydir.
Merhaba demediniz... ve evet oldukça riskli.BIOS Güncellemesinin yarıda kesilmesi oldukça riskli bir şeydir.
peki bu ifade ne demek? Bios güncellemesi yapılı demek miOrada sadece bir örnek verdim, genelde düşük bütçeli anakartlarda yok.
Yüksek bütçeli her anakartta olacak diye bir şey yok, almadan önce bakmak gerek.
Bir işe yarmayacaktır çünkü şuan bios anakartta bulunmuyor olmayan birşeyi sıfırlayamaz yani ama anakartında dual bios olsaydı dediğin gibi o yedek bios çipini kısa devre yaparak hasarlı gibi anlamasını ve otomatik olarak yedek biosdan ana biosa yazılmasını sağlayabilirdi şuan servise götürmesi lazım orda bios yazacaklar internette çok garip garip teknikler vardır elbet ama önermem geçmiş olsun tamir yolu mecburi o anakartapinlerle resetleme varsa dene bi
Ryzen 3.nesil işlemcileri tak çalıştır şekilde kullanabilirsin demekpeki bu ifade ne demek? Bios güncellemesi yapılı demek mi
3600 gibiBir işe yarmayacaktır çünkü şuan bios anakartta bulunmuyor olmayan birşeyi sıfırlayamaz yani ama anakartında dual bios olsaydı dediğin gibi o yedek bios çipini kısa devre yaparak hasarlı gibi anlamasını ve otomatik olarak yedek biosdan ana biosa yazılmasını sağlayabilirdi şuan servise götürmesi lazım orda bios yazacaklar internette çok garip garip teknikler vardır elbet ama önermem geçmiş olsun tamir yolu mecburi o anakarta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 3.nesil işlemcileri tak çalıştır şekilde kullanabilirsin demek
Onu yapan BIOS ise ve aradığı dosyalar bozuksa hiçbir işe yaramaz.Flash BIOS düğmesi yoksa servisin görmesi lazım.
Yok. Dual-BIOS Asus'un bu tür anakartlarında olmuyor ama çok üst modellerinde olabiliyor.bir şey sorucam o anakartta dual bios varmı ? Ben göremedim @crazyreign
GIGABYTE'a ait bir patent Dual BIOS. ASUS'ta var mı cidden?Yok. Dual-BIOS Asus'un bu tür anakartlarında olmuyor ama çok üst modellerinde olabiliyor.
BIOS Flashback de yok.
Evet, ROG MAXIMUS XII APEX modelinde var .GIGABYTE'a ait bir patent Dual BIOS. ASUS'ta var mı cidden?
Evet, Dual BIOS'ta.Bence BIOS Flashback özelliğinin tüm anakartlarda olması gerekiyor.