Neler Yeni

Çözüldü✓ BIOS GÜNCELLERKEN ELEKTRİKLER GİTTİ

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Berk
B550M Pro anakartının BIOS güncelleştirmesini yapıyordum. %80 civarlarına geldi ve elektrikler gitti. Daha elektrikler yok açamıyorum bilgisayarı. İşim bilgisayar üzerinden ben bu bilgisayarı açamazsam kullanamazsam işimden olurum. Elektriği veren firma Toroslar ben bu firmayı şikayet etsem elime ne geçer? Anakartı garantiye göndersem 1 hafta yok anakart bana acil lazım. Ne yapabilirim? Garantisi devam ediyor. Render alırken de gitti daha önce çok sıkılmaya başladım bu durumdan dava açacağım artık yeter.
Daha demin b660m-k d4 anakartı son biosa güncelledim güncellerken benim de aklımdan aynı şey geçti, ups şart ya. Umarım en az zararla atlatırsınız. Çok gerekmedikçe yapmamak lazım bu nalet güncellemeyi. Geçmiş olsun tekrardan.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hatta şu video daha detaylı gösteriyor
Ayrıca sistemde sadece anakart ve güç kaynağına bağlı olacak. İşlemci, RAM, GPU vs takılı olmaması gerekiyor.
Güncelleme başladığında anakart, flash bellek ışıkları yanıp söner kendi hallolur
Çok teşekkürler elektrikler geldiği gibi deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha demin b660m-k d4 anakartı son biosa güncelledim güncellerken benim de aklımdan aynı şey geçti ups şart ya umarım en az zararla atlatırsınız çok gerekmedikçe yapmamak lazım bu nalet update i geçmiş olsun tekrardan
Hele ki iş bilgisayardaysa. Yeni bilgisayar topluyorum alacağım bir tane ups.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler elektrikler geldi bilgisayarı açtım. Herhangi bir sorun yok BIOS güncellenmiş ayarlarım gitmiş ama bir sorun yok açılıyor şükür belasız atlattık hepinize teşekkürler.

Existentia

80+ Silver
i
Çok teşekkürler elektrikler geldiği gibi deneyeceğim.

Hele ki iş bilgisayardaysa. Yeni bilgisayar topluyorum alacağım bir tane ups.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler elektrikler geldi bilgisayarı açtım. Herhangi bir sorun yok BIOS güncellenmiş ayarlarım gitmiş ama bir sorun yok açılıyor şükür belasız atlattık hepinize teşekkürler.
Hocam benzer heyecanlar yaşamış biri olarak çok geçmiş olsun diyorum ve verebileceğim en iyi tavsiye gece saatlerinde böyle işlere girişmeyin elektrikler gece ansızın gidebiliyor

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
B550M Pro anakartının BIOS güncelleştirmesini yapıyordum. %80 civarlarına geldi ve elektrikler gitti. Daha elektrikler yok açamıyorum bilgisayarı. İşim bilgisayar üzerinden ben bu bilgisayarı açamazsam kullanamazsam işimden olurum. Elektriği veren firma Toroslar ben bu firmayı şikayet etsem elime ne geçer? Anakartı garantiye göndersem 1 hafta yok anakart bana acil lazım. Ne yapabilirim? Garantisi devam ediyor. Render alırken de gitti daha önce çok sıkılmaya başladım bu durumdan dava açacağım artık yeter.
hocam böyle durumları engellemek için kesintisiz güç kaynağı alabilirsiniz işiniz önemliyse

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
i

Hocam benzer heyecanlar yaşamış biri olarak çok geçmiş olsun diyorum ve verebileceğim en iyi tavsiye gece saatlerinde böyle işlere girişmeyin elektrikler gece ansızın gidebiliyor
Flashı fat32 yaptım o kadar şey ayarladım gitmesi tam güncelleme yaparken gitti Allah'tan bir sorun olmadı çok teşekkürler yardımın için.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Top Bottom