bios güncelleyemiyorum

Deneme bence teknik servis ile konuş. Senin anakartının sayfasını sana atsınlar ona göre yükle . Yanlış bios yazarsan anakartın garanti dışına çıkabilir. Normalde bu olması lazım ama sende V2 yazıyor bu V2 değil.
ana kartı ikinci el aldım bir de güncelleme yapmadan windows a nasıl geçebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneme bence teknik servis ile konuş. Senin anakartının sayfasını sana atsınlar ona göre yükle . Yanlış bios yazarsan anakartın garanti dışına çıkabilir. Normalde bu olması lazım ama sende V2 yazıyor bu V2 değil.

CPU-Z programını buradan indir motherboard kısmının ekran görüntüsünü at bakalım ama dediğim gibi yanlış anakartın biosuna güncellemeye çalışıyorsun gibi. DS3H AC V2 olması lazım.
windows a nasıl geçeceğim dc varsa sesli gelebilirmisin

Kardeşim windows var dedin ya bir şey yapmana gerek yok PC'yi açınca zaten direkt windowsa girmesi lazım sende girmiyor mu ?
BİOS "boot" kısmının fotoğrafını at bakalım bir de.

Kardeşim windows var dedin ya bir şey yapmana gerek yok PC'yi açınca zaten direkt windowsa girmesi lazım sende girmiyor mu ?
BİOS "boot" kısmının fotoğrafını at bakalım bir de.
bios açılıyor direkt

boot kısmı

Ekler

• 20220129_151615[1].jpg
    20220129_151615[1].jpg
    1.7 MB · Hit: 29
Tamam boot kısmının ekran görüntüsünü at. Bulamazsan Advanced mode varsa orada olabilir.

Boot options kısmındaki seçenekleri gösterir misin

Tamam hocam F10 ya da F12 tuşundan hangisi kaydet ve çık seçeneğiyse basın onaylayın direkt açılması lazım windows

BİOS mode kısmı var mı hiç pekii.? Bir de SSD sizin miydi kim yükledi windowsu ? İçinde önemli dosyalar yoksa USB bellek ile windows 10 kurun tekrardan.

BİOS mode kısmı var mı hiç pekii.? Bir de SSD sizin miydi kim yükledi windowsu ? İçinde önemli dosyalar yoksa USB bellek ile windows 10 kurun tekrardan.
windows u biz kurduk şimdi ana kartı aldığım adamı aradım uefı olmadığı için boot ayarlarını doğru yapmam gerekiyormu şimdi o ayarlarla uğraşacağım

Geri