Bios kurcalarken save exit yaptım görüntü gitti

2 gün önce msı h610m de yaşadım aynı sorunu Bi anda ekran gitti birdaha asla gelmedi sonra bios çipine yazılım atılması gerektiğini öğrendim gittim ch341a aldım 1.8v regülatör ile yazılımı attıktan sonra direkt çalıştı şuan sorunsuz pekte biosu kurcalamamak gerekiyor bence

Valla o kadar hakim değilim PC parçalarına fazla kurcalamak istemiyorum anakart da cpu vga boot ışıkları sıra ile yanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biliyor musun

Biliyor musun
Ben de yapamadığım için hayır. Bilgisayarcı da yapmıştım

hocam ben de ram mhz lerini yükseltip kaydet çık yapınca ekran gitmisti pil cıkardım hdmi dp vga taktım hicbirinde görüntü alamadım cözüm olarak da kör bir sekilde bios a girip default ayar tusuna basıp kaydet cık yapınca düzelmisti
O hangi tuş hocam söyle deniyeyim

2 gün önce msı h610m de yaşadım aynı sorunu Bi anda ekran gitti birdaha asla gelmedi sonra bios çipine yazılım atılması gerektiğini öğrendim gittim ch341a aldım 1.8v regülatör ile yazılımı attıktan sonra direkt çalıştı şuan sorunsuz pekte biosu kurcalamamak gerekiyor bence
Çok pişmanım emin 10 kurmaya üşendim diye oldu hepsi

Bios pilini söktükten sonra pil yuvasındaki artı eksi kutuplara dokunun 10 saniye boyunca. Bir tornavida ile ikisine birden değecek şekilde kısa devre yaptırın, 10 saniye bekleyin. Bios sıfırlanır.

Güç kablosu söktükten sonra tabi, elektrik olmasın kasada. Gücü kestikten sonra beş on defa açma kapama tuşuna basın önce, statik elektrik bitsin.

Bios pilini söktükten sonra pil yuvasındaki artı eksi kutuplara dokunun 10 saniye boyunca. Bir tornavida ile ikisine birden değecek şekilde kısa devre yaptırın, 10 saniye bekleyin. Bios sıfırlanır.

Güç kablosu söktükten sonra tabi, elektrik olmasın kasada. Gücü kestikten sonra beş on defa açma kapama tuşuna basın önce, statik elektrik bitsin.
Denedim hocam olmuyor bi tanıdıkla konuştuk işlemci veya ekran kartı yanmış olabilir diyor böyle bir şey mümkün mü

O hangi tuş hocam söyle deniyeyim

Çok pişmanım emin 10 kurmaya üşendim diye oldu hepsi
anakart modelini youtube a yaz hangi tusla bios a giriliyor hangi tusla default sace exit yapılıyor bir dene birde güvenli modda açma var diye biliyorum onu bir arastır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,625
Üyeler
187,215
Son üye
GPU 56094
Geri