Dosyayı indir usb'ye at ve tak sonrasında bios'a gir oradan update ekranına geç tabii her bios ekranında yeri değişkenlik gösterir sonra kısa bir süre kurulum yapacak olacak.Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart kullanıyorum.
Bios nasıl güncellerim ?
1) Elinizde 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendirin.Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart kullanıyorum.
Bios nasıl güncellerim ?
Rev muhabbeti var ya o nasıl olcak birde ss atayım şuanki sürüm güncel miDosyayı indir usb'ye at ve tak sonrasında bios'a gir oradan update ekranına geç tabii her bios ekranında yeri değişkenlik gösterir sonra kısa bir süre kurulum yapacak olacak.
bu linkten bios'u seç en günceli indir
B650M DS3H (rev. 1.0/1.1/1.2) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...www.gigabyte.com
bu fikir edinmeni sağlayabilir
Çok teşekkür ederim yapacağım hemen <31) Elinizde 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Biçimlendirdikten sonra (https://www.gigabyte.com/Motherboard/B650M-DS3H-rev-10/support#support-dl-bios) buradan F5b BIOS sürümünü indirin. İndirdikten sonra inen dosyayı klasöre çıkartın.
3) Klasöre çıkarttıktan sonra içindeki B650MDS3H.F5b dosyasını flash belleğin içine atın.
4) İçine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp durmadan delete tuşuna basıyoruz. BIOS ekranı geldikten sonra basmayı bırakıyoruz. BIOS ekranının en alt sağında Q-Flash butonuna basıyoruz ya da F8 tuşuna basıyoruz. Gelen ekranda Update BIOS diyoruz. Ondan sonra bir ekran daha geliyor ve o ekranda B650MDS3H.F5b BIOS dosyasını göreceksiniz, onu seçin ve BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesintisi olmasın ve flash bellek yerinden oynamasın!
Önemli değil. Sende F3 kurulu yani son çıkandan 3 önceki BIOS bu attığım BETA BIOS konumunda olabilir ama sorun yaşamazsın büyük ihtimalle.Rev muhabbeti var ya o nasıl olcak birde ss atayım şuanki sürüm güncel mi Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkür ederim yapacağım hemen <3
Güncelledim teşekkür ederim.Önemli değil. Sende F3 kurulu yani son çıkandan 3 önceki BIOS bu attığım BETA BIOS konumunda olabilir ama sorun yaşamazsın büyük ihtimalle.
Güncelledikten sonra bu yazdı hocam?Önemli değil. Sende F3 kurulu yani son çıkandan 3 önceki BIOS bu attığım BETA BIOS konumunda olabilir ama sorun yaşamazsın büyük ihtimalle.
BIOS'tan Launch CSM Enabled konuma gelmiş hocam. Onu Disabled yapıp kaydedip çık. Tekrardan BIOS'a girip Secure Boot'u aktif et ve kaydedip çık.Güncelledim teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncelledikten sonra bu yazdı hocam?
Nasıl yapacağımı afedersin salağa anlatır gibi anlatır mısınBIOS'tan Launch CSM Enabled konuma gelmiş hocam. Onu Disabled yapıp kaydedip çık. Tekrardan BIOS'a girip Secure Boot'u aktif et ve kaydedip çık.
Estağfurullah hocam. BIOS'a girip Boot sekmesinin fotoğrafını atar mısın?Nasıl yapacağımı afedersin salağa anlatır gibi anlatır mısın