Açılmıyor daha doğrusu aurasync service hatası tarzında bir şey diyor. Kuruyorum setupu hata veriyor, service de kurdum gene hata veriyor silip yüklüyorum önce servisi kuruyorum sonra uygulamayı gene hata veriyor bios üzerinden kontrol edebilirmiyim yardımcı olur isen mutlu olurum.Aura Sync üzerinden ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?
BIOS üzerinden kontrol edilmiyor diye biliyorum fakat emin değilim. Sadece uygulama üzerinden yaşadığınız soruna yardımcı olmayı deneyebilirim. Yaşadığınız sorunu daha detaylı anlatır mısınız. Aldığınız hata nedir?Açılmıyor daha doğrusu aurasync service hatası tarzında bir şey diyor. Kuruyorum setupu hata veriyor, service de kurdum gene hata veriyor silip yüklüyorum önce servisi kuruyorum sonra uygulamayı gene hata veriyor bios üzerinden kontrol edebilirmiyim yardımcı olur isen mutlu olurum.
Reisim şuan nasıl açıklıyacağım tam olarak bilmiyorum ama çeviride bakınca auraService kurulmamış yada hatalı kurulmuş tarzında bir şey diyor idi önce aura sync kurmuştum aura servici kurdum olmadı o hatayı verdi sonra ise kökten silip aura service kurdum olmadı gene. Anakartimin asus sitesine bakınca rgb desteklediğini gördüm yanlismiyim aceba?BIOS üzerinden kontrol edilmiyor diye biliyorum fakat emin değilim. Sadece uygulama üzerinden yaşadığınız soruna yardımcı olmayı deneyebilirim. Yaşadığınız sorunu daha detaylı anlatır mısınız. Aldığınız hata nedir?
RGB ve ışıklandırma işlerinden sorumlu genel yönetim bölümü başkanı yardımcı temsilci sorumlusu onursal uzmanı @crazyreign
Teşekkür ederimAnakartta ARGB pin çıkışları yok sanırım yine de @crazyreign i etiketleyip kaçıyorum o yardımcı olur umarım.
Dediğim gibi tam bilgim yok bu yüzden crazy abimizi beklemek daha doğru olur.Teşekkür ederim
Bu anakartın aura özelliği yok diye biliyorum tam emin olamadığım için https://www.asus.com/campaign/aura/global/download.php bu proğramı indirip kurun özellik yoksa muhtemelen hata verecektirİyi gunler!
-Benim anakartim prime b450m k aura da problem
yaşıyorum açamıyorum BİOS üzerinden RGB control
yapabilirmiyim? Yapabiliyor isem tam olarak nasıl yapabilirim yardımcı olur iseniz mutlu olurum.
Tamamdır eyvallah reisim.Bu anakartın aura özelliği yok diye biliyorum tam emin olamadığım için https://www.asus.com/campaign/aura/global/download.php bu proğramı indirip kurun özellik yoksa muhtemelen hata verecektir