Bios RGB Control.

gylnsgv

80+
Reaksiyon skoru
9
İyi gunler!

-Benim anakartim prime b450m k aura da problem
yaşıyorum açamıyorum BİOS üzerinden Rgb control
yapabilirmiyim? Yapabiliyor isem tam olarak nasıl yapabilirim yardımcı olur iseniz mutlu olurum.

Aura Sync üzerinden ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?

Aura Sync üzerinden ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?
Açılmıyor daha doğrusu aurasync service hatası tarzında bir şey diyor. Kuruyorum setupu hata veriyor, service de kurdum gene hata veriyor silip yüklüyorum önce servisi kuruyorum sonra uygulamayı gene hata veriyor bios üzerinden kontrol edebilirmiyim yardımcı olur isen mutlu olurum.

Açılmıyor daha doğrusu aurasync service hatası tarzında bir şey diyor. Kuruyorum setupu hata veriyor, service de kurdum gene hata veriyor silip yüklüyorum önce servisi kuruyorum sonra uygulamayı gene hata veriyor bios üzerinden kontrol edebilirmiyim yardımcı olur isen mutlu olurum.
BIOS üzerinden kontrol edilmiyor diye biliyorum fakat emin değilim. Sadece uygulama üzerinden yaşadığınız soruna yardımcı olmayı deneyebilirim. Yaşadığınız sorunu daha detaylı anlatır mısınız. Aldığınız hata nedir?

BIOS üzerinden kontrol edilmiyor diye biliyorum fakat emin değilim. Sadece uygulama üzerinden yaşadığınız soruna yardımcı olmayı deneyebilirim. Yaşadığınız sorunu daha detaylı anlatır mısınız. Aldığınız hata nedir?
Reisim şuan nasıl açıklıyacağım tam olarak bilmiyorum ama çeviride bakınca auraService kurulmamış yada hatalı kurulmuş tarzında bir şey diyor idi önce aura sync kurmuştum aura servici kurdum olmadı o hatayı verdi sonra ise kökten silip aura service kurdum olmadı gene. Anakartimin asus sitesine bakınca rgb desteklediğini gördüm yanlismiyim aceba?

Anakartta ARGB pin çıkışları yok sanırım yine de @crazyreign i etiketleyip kaçıyorum o yardımcı olur umarım.

Dostum anakartında ne RGB girişi var ne de ARGB girişi var.
Olsaydı BIOS'ta sadece AURA SYNC ON/OFF yapabilirdin, BIOS'taki tek RGB ile ilgili ayar o, gerisi Windows'ta iCUE'dan veya AURA SYNC'ten kontrol etmek.
Kasan ne bilmiyorum ama kasanın kendi kontrolcüsü vardır, onunla efektleri falan değiştireceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,171
Üyeler
202,812
Son üye
Fatihh37
Geri