Çözüldü✓ BİOS SIFIRLANMIYOR İMDAT

swocth

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar ramlerimi oc yapmak istemiştim deneyerek yapın diyorlardı. Yapılışlarını izledim forumlarda okudum falan ama olmadı. İlk 2 denememde olmadı yani ama bu denemelerden sonra sistem açılıyordu fakat 3. Denememde açılmadı. Sistemin tüm elektriğini kesip Bios pili çıkarıp 5-10-15 dk bekleyerek 3-5 kere denedim olmadı. CMOS pinlerinin arasına tornavida soktum olmadı. Hiçbir türlü ekran klavye mouse gelmiyor. Ramleri çıkarıp yer değiştim yine olmadı. Bios sıfırlanmıyor ne yapacağım?

sistemin içine etmişsin işte burdan kimse yardımcı olamaz anlayan birine baktırmalısın belki tamir parası çok çıkmaz diye sevin

ramleri aşırı voltajdan yakmış olma ihtimali de var başka arkadaşında ram varsa al bir bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açılırsa hemen biosa gir ramleri otomatiğe al aldıklarını da yakma

ramleri aşırı voltajdan yakmış olma ihtimali de var başka arkadaşında ram varsa al bir bak
Hayır ramlere 1.35 öneriyolardı ilk iki denemede öyle yaptım bir şey oc olmasada sıfırlanıp ekran veriyordu ama 3.
Denemede voltaj düşürüp 1.30 verdim sonra siyah ekran yedim

arkadaşım ben bir şey demiyorum ne yaparsan yap öneri de bulunuyorum yok diyon demek ki sorunu biliyon galiba artı olarak " ilk iki denemede öyle yaptım bir şey oc olmasada" cümlesinde ne anlattın anlamadım

arkadaşım ben bir şey demiyorum ne yaparsan yap öneri de bulunuyorum yok diyon demek ki sorunu biliyon galiba artı olarak " ilk iki denemede öyle yaptım bir şey oc olmasada" cümlesinde ne anlattın anlamadım
O cümlede yanlış yazıp silerken bir cümle silmemisim kusura bakma. Bu arada sistem şimdi açıldı konuyu açtığımdan beridir bios pili çıkık şekildeydi 20dk falan oldu tahminimce. Ramleri eski ayarlarına alıp normal kullanacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,940
Üyeler
198,221
Son üye
Smth
Geri