- Konu Sahibi Konu Sahibi
asus x542URlaptop modeli nedir
asus x542URlaptop modeli nedir
yok ama yazarsanız yarın açıp bakabilirim nedir çözümünüzçözümü buldum galiba şuan laptopa erişiminiz var mı
siz alt+r denerken o ekran gelene kadar f2 ye basılı tutmuş muydunuzyok ama yazarsanız yarın açıp bakabilirim nedir çözümünüz
nasıl yani demek istediğin şuysa denedik evet o şifre yeri geliyor ve alt+r ye basıp f2 ye basılı tutuyoruz bunu diyorsan denediksiz alt+r denerken o ekran gelene kadar f2 ye basılı tutmuş muydunuz
tuşa bastığınız anda f2 ye basılı tutun şifre ekranı gelince alt+r deneyin orda yazan tarihi buraya yaz şifreyi bulmaya çalışayım olmazsa anakartın üstünde arka mı ön mü bilmiyorum JRST2401 kodu yazan bir jumper olacak bilgisayara adaptör bağlı değilken pili sökün ve bir kabloyu ikisi de değecek şekilde bu jumperin iki kısmına değdirip 5sn kadar tutun sonra bataryayı bağlayıp açmayı deneyinnasıl yani demek istediğin şuysa denedik evet o şifre yeri geliyor ve alt+r ye basıp f2 ye basılı tutuyoruz bunu diyorsan denedik
alt+r f2 basılı tutup dediğinizi denedik olmadı söküp jrst2401 e de baktık o da yok başka çare var mıdır ftoğraf attım ben göremediysem siz de bakarsanız sevinirim o kodatuşa bastığınız anda f2 ye basılı tutun şifre ekranı gelince alt+r deneyin orda yazan tarihi buraya yaz şifreyi bulmaya çalışayım olmazsa anakartın üstünde arka mı ön mü bilmiyorum JRST2401 kodu yazan bir jumper olacak bilgisayara adaptör bağlı değilken pili sökün ve bir kabloyu ikisi de değecek şekilde bu jumperin iki kısmına değdirip 5sn kadar tutun sonra bataryayı bağlayıp açmayı deneyin
O fotoğraflardan bulmam imkansiz hocamalt+r f2 basılı tutup dediğinizi denedik olmadı söküp jrst2401 e de baktık o da yok başka çare var mıdır ftoğraf attım ben göremediysem siz de bakarsanız sevinirim o koda