Neler Yeni

Yardım BİOS ŞİFRESİNİ UNUTTUK

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
çözümü buldum galiba şuan laptopa erişiminiz var mı

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
siz alt+r denerken o ekran gelene kadar f2 ye basılı tutmuş muydunuz
nasıl yani demek istediğin şuysa denedik evet o şifre yeri geliyor ve alt+r ye basıp f2 ye basılı tutuyoruz bunu diyorsan denedik

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
nasıl yani demek istediğin şuysa denedik evet o şifre yeri geliyor ve alt+r ye basıp f2 ye basılı tutuyoruz bunu diyorsan denedik
tuşa bastığınız anda f2 ye basılı tutun şifre ekranı gelince alt+r deneyin orda yazan tarihi buraya yaz şifreyi bulmaya çalışayım olmazsa anakartın üstünde arka mı ön mü bilmiyorum JRST2401 kodu yazan bir jumper olacak bilgisayara adaptör bağlı değilken pili sökün ve bir kabloyu ikisi de değecek şekilde bu jumperin iki kısmına değdirip 5sn kadar tutun sonra bataryayı bağlayıp açmayı deneyin

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
tuşa bastığınız anda f2 ye basılı tutun şifre ekranı gelince alt+r deneyin orda yazan tarihi buraya yaz şifreyi bulmaya çalışayım olmazsa anakartın üstünde arka mı ön mü bilmiyorum JRST2401 kodu yazan bir jumper olacak bilgisayara adaptör bağlı değilken pili sökün ve bir kabloyu ikisi de değecek şekilde bu jumperin iki kısmına değdirip 5sn kadar tutun sonra bataryayı bağlayıp açmayı deneyin
alt+r f2 basılı tutup dediğinizi denedik olmadı söküp jrst2401 e de baktık o da yok başka çare var mıdır ftoğraf attım ben göremediysem siz de bakarsanız sevinirim o koda

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
alt+r f2 basılı tutup dediğinizi denedik olmadı söküp jrst2401 e de baktık o da yok başka çare var mıdır ftoğraf attım ben göremediysem siz de bakarsanız sevinirim o koda
O fotoğraflardan bulmam imkansiz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,644
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom