Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Nasıl yokagam bios pili yok
Nasıl yokagam bios pili yok
AKFLŞASKFJAKLSJFGHLKASGHJASFKLASFJASLFKAJSFGASGLASDLGASGJagam bios pili yok
güldük eğlendik bitti pil nerde ?AKFLŞASKFJAKLSJFGHLKASGHJASFKLASFJASLFKAJSFGASGLASDLGASGJ
şaka maka yok olum arkada baktık karıştırdık yok sanırım bunlarda cmos varmış oda yok kayıp mübarekAKFLŞASKFJAKLSJFGHLKASGHJASFKLASFJASLFKAJSFGASGLASDLGASGJ
Mesaj otomatik birleştirildi:
güldük eğlendik bitti pil nerde ?
Anakartın modeli neşaka maka yok olum arkada baktık karıştırdık yok sanırım bunlarda cmos varmış oda yok kayıp mübarek
foto atsana detaylışaka maka yok olum arkada baktık karıştırdık yok sanırım bunlarda cmos varmış oda yok kayıp mübarek
foto atsana detaylı
bende denedim de olmadıBende de böyle BİOS'a girerken şifre istiyor. Hiçbir şey yazmadan Enter'a basıyorum giriyor.
Pili çıkarttıktan sonra PSU kablosunu da çıkartmalısın. Aksi halde sıfırlanmaz!Eski laptopumda bu sorunu yaşamıştım. BIOS'u birçok kez pili çıkarıp sıfırlamama rağmen düzelmedi .Ama denemekten zarar gelmez. Şifreyi hatırlayıp şifreyi kaldırman en iyisi olacaktır.
pilini bulamadık ki bulsak deniyeceğizPili çıkarttıktan sonra PSU kablosunu da çıkartmalısın. Aksi halde sıfırlanmaz!
pilini bulamadık ki bulsak deniyeceğiz
agam laptop bizim ki resmilerde attım görebiliyorsan yazarsan sevinirim masaüstü olsa halletmiştim de laptop olunca bulamadık
sanmam ama yinede ramların altına bakabilir misin belki ordadır
pc yanımda değilde o ara aklıma gelmişti o siyah şeyi kaldırıp baktık yoktu orda da sen de göremedin dimisanmam ama yinede ramların altına bakabilir misin belki ordadır