Neler Yeni

Yardım BİOS ŞİFRESİNİ UNUTTUK

ByDost

80+
agam laptop bizim ki resmilerde attım görebiliyorsan yazarsan sevinirim masaüstü olsa halletmiştim de laptop olunca bulamadık
Farketmiyo. ASUS firmasına ait anakart kullanıyorsun. Üretilen anakartlara göre bios sıfırlama yöntemlerini göndermiştim ben sana.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Farketmiyo. ASUS firmasına ait anakart kullanıyorsun. Üretilen anakartlara göre bios sıfırlama yöntemlerini göndermiştim ben sana.

anladım anladım ama mesela bios pili sökme yöntemi bios pilini bılamadık cmosu kısa devre yaptırıpta oluyor ama cmosu da bulamadık onu dedim

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Pil muhtemelen siyah kapaklı olan yer onu çıkarıp öyle deneyin.
işaretleyip ssini atarmısınız anlayamadım ram yerinden bahsediyorsnaız orayı kaldırıp baktık yoktu orada bir şey

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
arkadaşlar arkadaşım bios şifresini unutmuş ve asus x542UR modeli şöyle bir sıkıntı var bilgisayara girerken bazı pclerde biosa girerken sorar masaüstüne erişim sağlayabiliriz ama bu laptopta daha başlatma yeri gelmeden yani biosa girişe izin verilmeden geliyor şifreyi denedik 3 kere hata verdi ama kod vermedi sonra alt+r ye bastık o da olmadı söktük bios pilini aradık bulamadık veya başka bir yerdeydi ne yapalım
usb takıp yeni bios atalım diyeceğim usb yerine gelmeden istiyor şifreyi yani bilgisayara 0 erişim
Alıntıyı görüntüle
laptobun arka kapağını çıkarıp bios pilini 5dk çıkarıp bekletin

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
arkadaşlar arkadaşım bios şifresini unutmuş ve asus x542UR modeli şöyle bir sıkıntı var bilgisayara girerken bazı pclerde biosa girerken sorar masaüstüne erişim sağlayabiliriz ama bu laptopta daha başlatma yeri gelmeden yani biosa girişe izin verilmeden geliyor şifreyi denedik 3 kere hata verdi ama kod vermedi sonra alt+r ye bastık o da olmadı söktük bios pilini aradık bulamadık veya başka bir yerdeydi ne yapalım
usb takıp yeni bios atalım diyeceğim usb yerine gelmeden istiyor şifreyi yani bilgisayara 0 erişim
Alıntıyı görüntüle
bios pili alt kapağın değil klavyenin olduğu yani üst kapağın altında bulunur yani anakartın üst kısmında

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
bios pili alt kapağın değil klavyenin olduğu yani üst kapağın altında bulunur yani anakartın üst kısmında
klavyeye yapışıktır diyorsun yani attığım fotoğraflarda var mı görebiliyormusun yoksa klavyeyle bütünleşik mi diyorsun

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
klavyeye yapışıktır diyorsun yani attığım fotoğraflarda var mı görebiliyormusun yoksa klavyeyle bütünleşik mi diyorsun
yok kanka fotoğrafı yeni gördüm şu üst tarafta bulunan parlak parçanın altına baktınız mı belki orda olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,087
Üyeler
163,942
Son üye
Ahmet166
Top Bottom