Bios pilini söküp 2 dkka bekleyin, sonra takıp çalıştırın. Eğer açılırsa tekrar biosa girin sadece xmp açın mhzlerle oynamayın.Arkadaşlar bios a bakarken ramlerin 2444 mhz de çalıştığını gördüm 3200 e çektim ve kaydettim ardından resetlediğimde görüntü gelmedi nasıl düzeltebilirim
Msı a320 m a pro anakart
Halledemediysen bu yolla yap hocam:Arkadaşlar bios a bakarken ramlerin 2444 mhz de çalıştığını gördüm 3200 e çektim ve kaydettim ardından resetlediğimde görüntü gelmedi nasıl düzeltebilirim
Msı a320 m a pro anakart
Tamamdır teşekkür ederim eve geçince deneyeceğimHalledemediysen bu yolla yap hocam:
Öncelikle bilgisayarı kapat, PSU kablosunu çıkar, kasanın üstünde USB bellek vb. şeyler takılı olmasın. Sonra kasanın kapağını aç, açtıktan sonra RAM'leri çıkar. (Ekran kartın engel olacaksa onu da çıkar.) JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımı ile 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini tak. (Ekran kartını çıkardıysan onu da tak.) Sistemi çalıştır.Alıntıyı görüntüle
Düzeldi çok teşekkür ederim ama neden 2400 mhz de çalışıyor acabaHalledemediysen bu yolla yap hocam:
Öncelikle bilgisayarı kapat, PSU kablosunu çıkar, kasanın üstünde USB bellek vb. şeyler takılı olmasın. Sonra kasanın kapağını aç, açtıktan sonra RAM'leri çıkar. (Ekran kartın engel olacaksa onu da çıkar.) JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımı ile 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini tak. (Ekran kartını çıkardıysan onu da tak.) Sistemi çalıştır.Alıntıyı görüntüle
XMP açarak mı çektin?Düzeldi çok teşekkür ederim ama neden 2400 mhz de çalışıyor acaba
Yok BIOS'tan sen XMP açarak mı çektin?Direk jbat dan yapınca açıldı şimdi bıos a gireceğim
Hayır daha doğrusu bilmiyorum durun atacağımYok BIOS'tan sen XMP açarak mı çektin?
Hayır daha doğrusu bilmiyorum durun atacağım
Şuan xmp den profil 1 i seçtim ama öncekinde auto seçili yerden kendim seçmiştimYok BIOS'tan sen XMP açarak mı çektin?
XMP 1 seçili olacak aynen.Hayır daha doğrusu bilmiyorum durun atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan xmp den profil 1 i seçtim ama öncekinde auto seçili yerden kendim seçmiştim
Aynı yöntemi uygula hocam. BIOS'un güncel mi?Ve şuan tekrar gitti![]()