MehmetUnal11
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
bios sürümüm şuan f42 olarak çalışıyor f50'yi indirmeme rağmen "bu uygulama açılamıyor" diye bir hata çıkıyor yardımcı olurmusunuz
anakartım gigabyte a320m s2h modeli işlemcide ryzen 3 2200g apu olarak kullanıyorumbios sürümüm şuan f42 olarak çalışıyor f50'yi indirmeme rağmen "bu uygulama açılamıyor" diye bir hata çıkıyor yardımcı olurmusunuz
BIOS dosyasını flaşa düzgün attığınızdan emin misiniz? YouTube'da güzel videolar var izleyip yapabilirsiniz.bios sürümüm şuan f42 olarak çalışıyor f50'yi indirmeme rağmen "bu uygulama açılamıyor" diye bir hata çıkıyor yardımcı olurmusunuz
Anakartınıza ait bir program var ise direkt olarak program üzerinden güllemenizi öneriyorum. Kendiliğinden sorunsuzca yükler.bios sürümüm şuan f42 olarak çalışıyor f50'yi indirmeme rağmen "bu uygulama açılamıyor" diye bir hata çıkıyor yardımcı olurmusunuz
Q Flash PDF sini okudun mu?bios sürümüm şuan f42 olarak çalışıyor f50'yi indirmeme rağmen "bu uygulama açılamıyor" diye bir hata çıkıyor yardımcı olurmusunuz
Gigabyte anakartına ait bildiğiniz bir program var mı güncelleyebileceğimizAnakartınıza ait bir program var ise direkt olarak program üzerinden güllemenizi öneriyorum. Kendiliğinden sorunsuzca yükler.