Başlıktaki gibi anakartım asus x570-p bios sürümü son sürüm tamamen nasıl sıfırlanır sıfırlarken yapılabilicek şeyler zormu anlatırsa bi bilgili arkadaşlar detaya kadar inerlerse çok sevinirim
peki hocam bu işlem yapıldııktan sonra yapılması gereknler olmalı bunu yaptım hangi ayarları açmalıyım hangi ayarları kapatmalıyım
İlk bakacağınız yer youtube olmalı milyon adet video var
peki hocam bu işlem yapıldııktan sonra yapılması gereknler olmalı bunu yaptım hangi ayarları açmalıyım hangi ayarları kapatmalıyımBIOS pilini çıkarıp 10 dakika bekleyin, tekrar takın. Startlayın, sıfırlanmış olacaktır.
Herhangi bir ayar yapmanıza gerek kalmıyacak zaten komple sıfırlanıyor bios. Otomatik olarak masaüstü gelirpeki hocam bu işlem yapıldııktan sonra yapılması gereknler olmalı bunu yaptım hangi ayarları açmalıyım hangi ayarları kapatmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki hocam bu işlem yapıldııktan sonra yapılması gereknler olmalı bunu yaptım hangi ayarları açmalıyım hangi ayarları kapatmalıyım
Hayır. Bios pilini çıkarıp takmak anakartınızı fabrika ayarlarına geri döndürüyor. -öyle söyliyimbiosa girip yapılması gereken bir şey yokmu hocam
şüphe duyduğum konu yoktur hocam dediğim gibi docp gibi ayarlar açılmalımıdır mesela onu soruyorumHayır. Bios pilini çıkarıp takmak anakartınızı fabrika ayarlarına geri döndürüyor. -öyle söyliyim
Şüphe duyduğunuz konu varsa çekinmeden belirtebilrsiniz.
İlk önce bios'u sıfırlayınız. Sonra Bios'a girip Ram'leriniz gerektiğinden düşük ise "MHZ" D.O.C.P ayarlarını yapmanızda sakınca yoktur.şüphe duyduğum konu yoktur hocam dediğim gibi docp gibi ayarlar açılmalımıdır mesela onu soruyorum