Neler Yeni

Bios Tamamen Nasıl sıfırlanır

Carla

80+
Başlıktaki gibi anakartım asus x570-p bios sürümü son sürüm tamamen nasıl sıfırlanır sıfırlarken yapılabilicek şeyler zormu anlatırsa bi bilgili arkadaşlar detaya kadar inerlerse çok sevinirim

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
bios pilini sök ve geri tak

BALANCE

80+ Bronze
Başlıktaki gibi anakartım asus x570-p bios sürümü son sürüm tamamen nasıl sıfırlanır sıfırlarken yapılabilicek şeyler zormu anlatırsa bi bilgili arkadaşlar detaya kadar inerlerse çok sevinirim

İlk bakacağınız yer youtube olmalı milyon adet video var

Carla

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İlk bakacağınız yer youtube olmalı milyon adet video var
peki hocam bu işlem yapıldııktan sonra yapılması gereknler olmalı bunu yaptım hangi ayarları açmalıyım hangi ayarları kapatmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

BIOS pilini çıkarıp 10 dakika bekleyin, tekrar takın. Startlayın, sıfırlanmış olacaktır.
peki hocam bu işlem yapıldııktan sonra yapılması gereknler olmalı bunu yaptım hangi ayarları açmalıyım hangi ayarları kapatmalıyım

BALANCE

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir ayar yapmanıza gerek kalmıyacak zaten komple sıfırlanıyor bios. Otomatik olarak masaüstü gelir

Carla

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır. Bios pilini çıkarıp takmak anakartınızı fabrika ayarlarına geri döndürüyor. -öyle söyliyim
Şüphe duyduğunuz konu varsa çekinmeden belirtebilrsiniz.
şüphe duyduğum konu yoktur hocam dediğim gibi docp gibi ayarlar açılmalımıdır mesela onu soruyorum

BALANCE

80+ Bronze
şüphe duyduğum konu yoktur hocam dediğim gibi docp gibi ayarlar açılmalımıdır mesela onu soruyorum
İlk önce bios'u sıfırlayınız. Sonra Bios'a girip Ram'leriniz gerektiğinden düşük ise "MHZ" D.O.C.P ayarlarını yapmanızda sakınca yoktur.

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
bios pil sok cikar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,045,371
Üyeler