federalper
80+ Silver
BIOS u update etmeye calisiyorum flasin icindeki dosyayi gormuyor
Hangi dosyayı attınız ? Küçük bir dosya olmalı biosun ismi olucak sadece.BIOS u update etmeye calisiyorum flasin icindeki dosyayi gormuyor
BIOS u update etmeye calisiyorum flasin icindeki dosyayi gormuyor
MSI b350 m pro vdh plushangi marka anakart ?
MSI b350 m pro vdh plus
takmadan nasıl deneyeyim ?Bios dosyasını attınmı flash ın içine ve flash ı anakarta taktınmı ?
takmadan nasıl deneyeyim ?
zatenHiçbir dosyanın içinde olmayacak.Belleğin içinde sadece BIOS için gerekli olan yazılımı bulundur.
zatenHangi dosyayı attınız ? Küçük bir dosya olmalı biosun ismi olucak sadece.
denedimPekala flash ın NTFS ise FAT 32 ye formatla, FAT32 ise NTFS ye formatla, MSI hangi şekilde istiyor bilemiyorum ama denemede fayda var.
Ana kartınızın modeli ne! q-flash denediniz mi?zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten
denedim
upupupup
MSI b350 m pro vdh plusAna kartınızın modeli ne! q-flash denediniz mi?
q flash ile yapılıyor zaten genelde ve bende q flash yapıyorum q flash da klasörün içinde gözkmüyor diyorumAna kartınızın modeli ne! q-flash denediniz mi?
Arkadaşım bios dosyasının içinde artık her neyse (f51,f50) o isimli dosyayı koyacaksın içine sonra q flashta kendi flaşını gösterip içindeki o küçük dosyayı işaretliyosun yani flaşa tüm bios dosyasını atmıyosun, içindeki bios isimli dosyayı atıyosun, onu da koyuyorsun. Ve q flashta seçiyorsun.MSI b350 m pro vdh plus
q flash ile yapılıyor zaten genelde ve bende q flash yapıyorum q flash da klasörün içinde gözkmüyor diyorum
öyle yapıyorum zaten sorununuz mu var ? o dosya falsın içinde gözkmüyor diyorumArkadaşım bios dosyasının içinde artık her neyse (f51,f50) o isimli dosyayı koyacaksın içine sonra q flashta kendi flaşını gösterip içindeki o küçük dosyayı işaretliyosun yani flaşa tüm bios dosyasını atmıyosun, içindeki bios isimli dosyayı atıyosun, onu da koyuyorsun. Ve q flashta seçiyorsun.