Neler Yeni

Bios update yeniden başlama sorunu

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes
Gigabyte A620M H anakartım var biosu update etmeye çalışıyorum. Herşeyi eksiksik yapıyorum update dosyasını çalıştırınca sistem yeniden başlıyor ve ne güncelleme ne bios ekranı geliyor otomatik olarak windows ekranım geliyor ve biosda güncellenmemiş şekilde. Yardım eder misiniz revizyon numaram herşeyim doğru.

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Meto
Gigabyte A620M H anakartım var biosu update etmeye çalışıyorum. Herşeyi eksiksik yapıyorum update dosyasını çalıştırınca sistem yeniden başlıyor ve ne güncelleme ne bios ekranı geliyor otomatik olarak windows ekranım geliyor ve biosda güncellenmemiş şekilde. Yardım eder misiniz revizyon numaram herşeyim doğru.
Yaptin mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer yaptıysan nasıl?

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptin mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer yaptıysan nasıl?
q flash plus ile yaptım. Videoları var hazırlıyosun flashı sistemi kapatıp arkadaki bios flash kısmına takıp düğmesine basıyorsun.

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakarti çıkartmami lazım? Çoğu videoda anaksrti çıkarıyorlar
Hayır sistemi kapat sadece bilgisayar kapalı olsun power supply anahtarı açık olsun arkadaki düğmeye bas kendiliğinden oluyor. Windows açıkken denediğimde olmadı bende ve tek bu yolla yapabildim.

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Meto
Hayır sistemi kapat sadece bilgisayar kapalı olsun power supply anahtarı açık olsun arkadaki düğmeye bas kendiliğinden oluyor. Windows açıkken denediğimde olmadı bende ve tek bu yolla yapabildim.
Işık vs yanıyor mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,430
Üyeler
172,670
Son üye
Sylon0
Top Bottom