cangodlike_
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada jfp2 ye değişik bişey taktılar haporlere benziyo .dHa seni bios açılıyor sadece yeni surum yuklemek istiyorsun??
bu arada jfp2 ye değişik bişey taktılar haporlere benziyo .dHa seni bios açılıyor sadece yeni surum yuklemek istiyorsun??
yeni surum atsam dusursem fark etmiyor aynı hata ve bios flash çalışmıyor bende portu buldum amaHa seni bios açılıyor sadece yeni surum yuklemek istiyorsun??
Ne lan bu garantiye felan mi gitti geldi bu üstünde lehim felan mi atıldı jfp2 neden hoparlör benzer bişey taktılar konuyuda tam anlamadımyeni surum atsam dusursem fark etmiyor aynı hata ve bios flash çalışmıyor bende portu buldum ama
pcde tam gözükmüyor ama şunun gibi bişey delik var üstünde böyleNe lan bu garantiye felan mi gitti geldi bu üstünde lehim felan mi atıldı jfp2 neden hoparlör benzer bişey taktılar konuyuda tam anlamadım
Lan öyle de o bip sesi için buzzer kanka sorun yok ondaAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pcde tam gözükmüyor ama şunun gibi bişey delik var üstünde böyleAlıntıyı görüntüle
yani şimdi napiyim ben bios update atsam her şekilde gidieck atmam lazım incehesap ilgilenmiyo zaten nasıl atıcağım konusundaLan öyle de o bip sesi için buzzer kanka sorun yok onda
adam gelmiş bios update atma reis diyo bide .dLan öyle de o bip sesi için buzzer kanka sorun yok onda
Yani bir nevi evet hoparlör no problem o sen bios düşün xd
E san attığım videodaki şekilde yapılıyor dedim ya bios yükleme işiyani şimdi napiyim ben bios update atsam her şekilde gidieck atmam lazım incehesap ilgilenmiyo zaten nasıl atıcağım konusunda
adam gelmiş bios update atma reis diyo bide .d
işte bios flash olmuyo bendeE san attığım videodaki şekilde yapılıyor dedim ya bios yükleme işi
M p bios flas desteği var kanka niye olmasın yoksa soketin mi bozuk?işte bios flash olmuyo bende
bilmiyorum ben bi kere bios flash yapmştım ondan sonra olmamaya başladıM p bios flas desteği var kanka niye olmasın yoksa soketin mi bozuk?
Attığım linki bir denesen sonra olmazsa direk gönder garantiye zaten olmuyor diye bişey yokbilmiyorum ben bi kere bios flash yapmştım ondan sonra olmamaya başladı
bazı sürümler çalışmaya biliyor, yada eksiklikler oluyor ondan dolayı hata veriyor o yüzden stabil çalışan bir bios yüklemek daha mantıklı misal en son sürüm yerine en sondan 3 4 sürüm öncesini yüklemek daha mantıklı geliyor banakanka attım adamlara anlatamıyorum yok şöyle böyle diyo kardeşim ben bios update atmam lazım diyorum yok bişiyi yok anakartın diyo kanka ressellerim spoofer kullanıyorum bios update atmam lazım atamıyorum