Bios Update önceden yapmalımıyım

Inspecta

80+
Reaksiyon skoru
50
Ryzen 5 5600 siparişi verdim şuanda sistemimde ryzen3 1300x var şimdiden bios update yapsam ryzen 3 1300x ile görüntü alırmıyım pcde ? Anakart GA a320m-s2h
bios update yaparken dikkat etmem gereken bir şey varmı ilk defa yapacagım ?

Ryzen 5 5600 siparişi verdim şuanda sistemimde ryzen3 1300x var şimdiden bios update yapsam ryzen 3 1300x ile görüntü alırmıyım pcde ? Anakart GA a320m-s2h
bios update yaparken dikkat etmem gereken bir şey varmı ilk defa yapacagım ?
Fark etmez bios update sadece anakartı günceller dikkat etmen gereken şey elektrik kesintileridir.

Yap görüntü alırsın, eninde sonunda güncelleyeceksin zaten.

sanki bir arkadaş eski işlemci üstündeyken güncellediginde görüntü alamadıgını söylemiştide ondan sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyv brom

sogutucu montajı zor bir olaymı bir bilgin varmı hocam kendim halledebilirmiyim video seyrederek ?

sanki bir arkadaş eski işlemci üstündeyken güncellediginde görüntü alamadıgını söylemiştide ondan sormak istedim

eyv brom

sogutucu montajı zor bir olaymı bir bilgin varmı hocam kendim halledebilirmiyim video seyrederek ?
Stok soğutucu montajından bahsediyorsanız Videoları vardır Youtube'da. Aşırı zor değil, Sıvı Soğutucu takmaya göre daha kolay bir işlem.

Kule Tipi diyorsunuz, onunda videoları vardır. Ama biraz zorlayabilir yapana kadar

Önceden yapabilirsiniz. Sorun olmaz güncel olması.

F56a sürümüne update edebilirsiniz.
Buradan indirebilirsiniz.

Geri