Yardım Bios update sonrası cpu debug yanıyor görüntü yok

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,512
mortar max anakartın biosunu güncelledim sonrasında 5xxx serisi işlemci taktım ve cpu debug yanıp görüntü gelmedi yardımcı olabilie misiniz görüntü de alamıyorum bios güncellemesi yapmam gerekiyordu okuduğum kadarıyla yaptım fakat şuanda görüntü yok

Büyük ihtimalle CPU görmüyor. Yapabilirseniz CMOS yapın ya da pili sökün biraz bekleyin geri takın. Eğer görünü alamazsanız işlemci söküp tekrar monte edin. İşlemci bacakları normal mi? Soğutucu monte ettiniz mi?

Büyük ihtimalle CPU görmüyor. Yapabilirseniz CMOS yapın ya da pili sökün biraz bekleyin geri takın. Eğer görünü alamazsanız işlemci söküp tekrar monte edin. İşlemci bacakları normal mi? Soğutucu monte ettiniz mi?
her şey normal işlemciyle b450m s2h da görüntü alabiliyorum ama mortar max da alamıyorum mortar maxda ryzen3 3100 taktığımda sistem sorunsuz çalışıyor fakat 5500 ile açamıyorum sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her şey normal işlemciyle b450m s2h da görüntü alabiliyorum ama mortar max da alamıyorum mortar maxda ryzen3 3100 taktığımda sistem sorunsuz çalışıyor fakat 5500 ile açamıyorum sistemi
bios güncelledim yinede görmüyor cpu fan takılı bios pilini söktüm taktım olmadı

Geri