Neler Yeni

BIOS Update sonrası hiçbir Jack girişi çalışmıyor.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser
Merhaba 5000 serisi ryzen takmak için biosu güncelledim ama bundan sonra ne anakart ne de ön panel jackları çalışır oldu. Eski işlemcimi takıp denedim işlemcide mi sorun diye ama eski işlemcimde de çalışmıyor jacklar. Her türlü driverı denedim.

Anakartım : MSI B450 A-PRO

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Merhaba 5000 serisi ryzen takmak için biosu güncelledim ama bundan sonra ne anakart ne de ön panel jackları çalışır oldu. Eski işlemcimi takıp denedim işlemcide mi sorun diye ama eski işlemcimde de çalışmıyor jacklar. Her türlü driverı denedim.
Anakartın nedir? BIOS sürümünü düşürmeyi denedin mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

7B86vMK sürümümü kurulu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yuzarsef
Sıfırdan BIOS kurulumu yaparsan daha sağlıklı olur büyük ihtimalle yazılımsal bir hata oluşmuştur.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

7B86vMK sürümümü kurulu?
2 farklı BIOS Kurdum. İkisinde de sorun devam ediyor. Anakartım MSI B450A-PRO. 7B86vAI1(Beta version) ve 7B86vAH sürümlerini denedim. Ryzen 5000 serisi için.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser

7B86vMK sürümümü kurulu?
Merhaba. Bir fikriniz var mı acaba? Sorunuzu cevapladım ama sanırım farketmediniz.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
2 farklı BIOS Kurdum. İkisinde de sorun devam ediyor. Anakartım MSI B450A-PRO. 7B86vAI1(Beta version) ve 7B86vAH sürümlerini denedim. Ryzen 5000 serisi için.
Merhaba. Bir fikriniz var mı acaba? Sorunuzu cevapladım ama sanırım farketmediniz.
Mesajları yeni gördüm hocam. Aklıma BIOS kaynaklı olabileceği gelmişti ama diğer BIOS'u da denemişsin. Şuanlık başka şey gelmiyor aklıma. Anakartta sorun oluşmuş olabilir hocam.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser
Mesajları yeni gördüm hocam. Aklıma BIOS kaynaklı olabileceği gelmişti ama diğer BIOS'u da denemişsin. Şuanlık başka şey gelmiyor aklıma. Anakartta sorun oluşmuş olabilir hocam.
Anakartta sorun olduğunu pek sanmıyorum. Bu sorunu yaşayan pek çok kişi var ama çözüm bulabilen yok. Kulaklığı monitördeki jack girişine taktım öyle kullanıyorum şuan. MSI desteğe ticket da atamıyorum, sitede sorun var. Ticketi yazıp gönderiyorum ama gitmiyor.

Top Bottom