güncellemeler boşuna yapılmaz. yeni özellikler kazandırabilir, performans artışı olabilir, bug giderilebilir, yeni işlemcilere destek gelebilir. güncelleştirmelerin changeloglarında açık açık yazar. bu güncelleme şunları içerir diye. oradann bakıp karar verebilirsin.Elimde B450M S2H anakart var ve Bios sürümü 2019 olarak gösteriyor. Bios güncellesem performans artışı olur mu, ne gibi artıları olur? Eğer FPS artışı falan olmazsa boşuna uğraşmamak için soruyorum
Hocam nereden bakacağımı falan da tam bilmediğim, için bilen birisi varsa diye açmıştım konuyu. Yeni işlemcilere desteğe ihtiyacım yok fakat aklıma takılan performans ve fps kısmı oldu.güncellemeler boşuna yapılmaz. yeni özellikler kazandırabilir, performans artışı olabilir, bug giderilebilir, yeni işlemcilere destek gelebilir. güncelleştirmelerin changeloglarında açık açık yazar. bu güncelleme şunları içerir diye. oradann bakıp karar verebilirsin.
Hocam nereden bakacağımı falan da tam bilmediğim, için bilen birisi varsa diye açmıştım konuyu. Yeni işlemcilere desteğe ihtiyacım yok fakat aklıma takılan performans ve fps kısmı oldu.
HEE hocam bir ara mavi ekran vermişti pc ve ben bunu yeni indirdiğim bir programa bağlamıştım ancak bilgili birisi o programın mavi ekrana neden olmayacağını söylemişti. Belki anakart Bios sürümü yüzünden olmuştur, teşekkürler aydınlandım.pcn mavi ekran verebilir güncel olmayan bios yüzünden