Yardım Bios ve boot menu açılmıyor

Açılırken her tuşu denedim bir şey olmadi windows açılıyor yine uyari da vermiyor
Bilgisayarı kapat hocam. SATA kablosunu çıkar anakarttan. Sonra bilgisayarı aç. Seni otomatik BIOS'a atması gerek.

Onuda denedim biosa atmıyor disk yok error hatası veriyor
Anakart üstünden BIOS'u sıfırlamak çözüm olabilir belki. Delete, F2, ESC, F8, F11, F12 bunların hepsini denedin dimi hocam?

Hepsini denedim basip çektim kaç defa dedim belki basılı tutmam gerekir oylede açılmadı lanet bir anakart ya
Aklıma başka yol gelmiyor maalesef hocam. İlk kez gördüm bu anakartı.

Çok değişik anakart boot menü tuşunu bulamadım bir türlü şimdi bu zamanda birde drr3 1155 soketli anakart bulmak zor yenisini de almıyorum
Bunun kutusu falan yok dimi hocam sende? Eğer varsa kullanıcı kılavuzuna bakabilirsin.

Yok maalesef tanıdık bilgisayarcida aldım herseysi çok iyi ram ekran kartı ssd sadece anakart değişik
Sorunu çözebildin mi reis, ben gigabyte anakart kullanıyorum aynı sorun var şuan. Hiç bir şekilde bios ekranına atmıyor beni. Bilgisayarı ne usb'den ne de kendi ayarlar kısmından sıfırlayamıyorum. Problemide anlamadım bir türlü

Sorunu çözebildin mi reis, ben gigabyte anakart kullanıyorum aynı sorun var şuan. Hiç bir şekilde bios ekranına atmıyor beni. Bilgisayarı ne usb'den ne de kendi ayarlar kısmından sıfırlayamıyorum. Problemide anlamadım bir türlü
F2 veya del tuşunu denedin mi gigabytelerde öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,621
Üyeler
195,079
Son üye
B3rlo
Geri