İkisi de farklı dostum.
Chipset sürücüsünü AMD'nin kendi sitesinden indir.
BIOS güncelleme dosyası da zaten anakartın üreticisinin kendi sitesinde olur.
tamamdır anlaşıldı teşekkür ederimEvet biri Asus un sitesinden diğeri AMD nin sitesinden inicek dediğiniz şekilde.
Bişey daha sormak istiyorum asus anakartlarda bios güncellemesi internet üzerinden bios ekranında yapılabiliyomuş bu hepsi için geçerli mi acabaİkisi de farklı dostum.
Hepsi için geçerli değil, B550 chipsetli Asus anakartlarda şu anlık bu özellik yok diye biliyorum.Bişey daha sormak istiyorum asus anakartlarda bios güncellemesi internet üzerinden bios ekranında yapılabiliyomuş bu hepsi için geçerli mi acaba
İkisi de farklı dostum.
şuanlık b450 düşünüyorum zaten de flash bellekten değil ya onda windows yüklü olacağı için sıkıntı çıkmasın diye internet üzerinden yapıyım biosu dedim de ondanHepsi için geçerli değil, B550 chipsetli Asus anakartlarda şu anlık bu özellik yok diye biliyorum.
Hem zaten olmasa da pek bir şey değiştirmez, flash bellek bulmak o kadar zor olmamalı.
BIOS dosyalarının uzantıları farklı, bir şey olmaz, onu kurma şansın yok.B450 S2H'a MSI BİOS'u indirirsek ne olur?
İçerisinde Windows olması sıkıntı çıkartmaz, kullanabilirsin.şuanlık b450 düşünüyorum zaten de flash bellekten değil ya onda windows yüklü olacağı için sıkıntı çıkmasın diye internet üzerinden yapıyım biosu dedim de ondan
BIOS dosyalarının uzantıları farklı, bir şey olmaz, onu kurma şansın yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İçerisinde Windows olması sıkıntı çıkartmaz, kullanabilirsin.
Onlar apayrı şeyler, düşünme onları.E 5700'e 5700 XT BİOS'u atabiliyoruz ama.
Onlar apayrı şeyler, düşünme onları.
Anca çipi çıkartıp içine programlayıcı makine ile yapacaksın da falan da falan.Sen yaparsın aslan. (!)
Yani tamemen imkansız diyorsun.
GIGABYTE'ın BIOS dosyaları genellikle uzantı olarak sürüm ne ise o oluyor, mesela F40 sürümünün dosya uzantısı F40, F50 olanınki F50.Peki daha üst bir modelin BİOS'unu atsak? Mesela B450 S2H'a Gigabyte'nın daha üst bir anakartının BİOS'unu atamıyor muyuz? @crazyreign
technopatın windows hazırlama videosunu izliyodum orda rufus yazılımıyla yaparken usb yi formatlıyor bu işlemden sonra bios güncellemesini koysam bir sıkıntı çıkmaz yani dimi uzatıyorum kusura bakmayın ilk defa kurucam da sistem ondanBIOS dosyalarının uzantıları farklı, bir şey olmaz, onu kurma şansın yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İçerisinde Windows olması sıkıntı çıkartmaz, kullanabilirsin.