Çözüldü✓ Bios ve chipset guncellemeleri

Reaksiyon skoru
28
Gigabyte b450m s2h anakartım var ve gta5 ve fivemde yuksek ayarlarda 40 fps veriyor ve anakartın sitesine girip baktıgımda yeni bir surum cıkartmışlar eski bios surumunun fps ye etkisi olur mu? Bide chipset guncellesem herhanhi bis sıkıntı ile karsılarsır miyım ne gibi avantajları olur benim için?

Bildiğim kadar güncellemeler kasmaya vs etkisi var yakınımda ekran kartına vs güncelleme kesilince coğu oyun kasmaya başladı

Gigabyte b450m s2h anakartım var ve gta5 ve fivemde yuksek ayarlarda 40 fps veriyor ve anakartın sitesine girip baktıgımda yeni bir surum cıkartmışlar eski bios surumunun fps ye etkisi olur mu? Bide chipset guncellesem herhanhi bis sıkıntı ile karsılarsır miyım ne gibi avantajları olur benim için?
Bios güncellerken elektrik giderse veya sen bilgisayari kaparsan anakartın servise gitmesi gerekir. Onun dısında bios güncellemek ve chipset güncellemek iyidir.

Anakart üzerindeki güncellemeler FPS'ye pek katkısı olmaz ancak Ekran kartı güncellemelerini yapmaktan çekinmeyin. Sistemsel arıza veya hata kodları verirse Anakart biosunu yenilemek bu hataları giderecektir, oyunlarda performans artışı beklenmez

Bios güncellemesinin altında not yazar yeni bios ne getirdi yeni bir işlemci desteği mi getirdi bir bug vardi o mu düzeltildi vesayre oradan bakabilirsin.

Geri