Neler Yeni

Biosa Atıyor Windows Açılmıyor

T4RIK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
T4RIK
bilgisayari aciyorum windows yerine biosa atiyor boot options da m2 gözükmüyor bios ayarlarini optimized defaults a tiklayip sifirladim sonra boot modunu hem uefi yapip hemde legacy yapip denedim yinede girmedi windowsa

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
SSD bozulmuş gibi görünüyor. Başka bir ssd slotu varsa orayı deneyebilirsin.

T4RIK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
T4RIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD bozulmuş gibi görünüyor. Başka bir ssd slotu varsa orayı deneyebilirsin.
m2 icin baska bir giris yok anakartimda malesef daha önceden de harddiskim bozulmuştu bozulmasinin nedeni anakart olabilir mi bir flash bellek ile tekrardan windows yüklemesi yapsam m2ye olmaz mi diskin net bir sekilde bozuk olup olmadigini nasil anlayabiliriz

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
m2 icin baska bir giris yok anakartimda malesef daha önceden de harddiskim bozulmuştu bozulmasinin nedeni anakart olabilir mi bir flash bellek ile tekrardan windows yüklemesi yapsam m2ye olmaz mi diskin net bir sekilde bozuk olup olmadigini nasil anlayabiliriz

Başka yer yoksa başka bilgisayarda denemekte fayda var. Windows yükleyebilmeniz için diskin görünüyor olması lazım. Ama biosda görünmediğini yazmışsınız.

SSD neydi bu arada? Ne kadar zamandır kullanıyorsun?

T4RIK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
T4RIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka yer yoksa başka bilgisayarda denemekte fayda var. Windows yükleyebilmeniz için diskin görünüyor olması lazım. Ama biosda görünmediğini yazmışsınız.

SSD neydi bu arada? Ne kadar zamandır kullanıyorsun?
samsung evo 980 m2 500 gb dı m2 diskim 1 yildir fln kullaniyorum bozulan harddiskimde 2tb Winston blue markasinin harddiskiydi harddisk alicagim zaman seagete 2tb da almistim ama hicbir şekilde benim bilgisayarimda gözükmüyordu 0 olmasina ragmen iade edip winston blue yu almistim o calismisti sonradan m2 de aldim fakat dun normal aciliyordu bilgisayar suanda disk gözükmüyor malesef

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Aynı sorunu bende yaşıyorum

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
bilgisayari aciyorum windows yerine biosa atiyor boot options da m2 gözükmüyor bios ayarlarini optimized defaults a tiklayip sifirladim sonra boot modunu hem uefi yapip hemde legacy yapip denedim yinede girmedi windowsa
dostum tekrardan windows yükleyince düzelebiliyor bende de aynısı olmuştur dene istersen

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Pcyi sürekli aç kapa yap fişini çek tak düzeliyor

bwNN

80+ Silver
Bendede oluyordu eski bilgisayarımda windowsun yüklü olduğu diski çıkar tak yapınca düzeliyordu.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
samsung evo 980 m2 500 gb dı m2 diskim 1 yildir fln kullaniyorum bozulan harddiskimde 2tb Winston blue markasinin harddiskiydi harddisk alicagim zaman seagete 2tb da almistim ama hicbir şekilde benim bilgisayarimda gözükmüyordu 0 olmasina ragmen iade edip winston blue yu almistim o calismisti sonradan m2 de aldim fakat dun normal aciliyordu bilgisayar suanda disk gözükmüyor malesef

Bence diski farklı bir cihazda dene. Disk arızalı mı değil mi emin olalım.

T4RIK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
T4RIK
bios ekrani bu 2 resimdeki gibi suan baska bir bilgisayarda deneyemem malesef fakat tekrardan windows yuklemeyi deneyecegim bir flash bellek ile fakat sata information kisminda disk gözükmediği icin yukleyemem büyük ihtimalle
Bence diski farklı bir cihazda dene. Disk arızalı mı değil mi emin olalım.

Ekler

• IMG_20230816_140651_1-min.jpg
    IMG_20230816_140651_1-min.jpg
    1.2 MB · Hit: 20
  • IMG_20230816_140705-min.jpg
    IMG_20230816_140705-min.jpg
    921.8 KB · Hit: 16

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
bios ekrani bu 2 resimdeki gibi suan baska bir bilgisayarda deneyemem malesef fakat tekrardan windows yuklemeyi deneyecegim bir flash bellek ile fakat sata information kisminda disk gözükmediği icin yukleyemem büyük ihtimalle

Yükleme yapmayı denemenizde sıkıntı yok. Disk yoksa zaten yükleyemez o ayrı. Acaba sorun anakartta mı diye aklıma geldi, diski o yüzden denemekte fayda olur diye düşündüm.

T4RIK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
T4RIK
Yükleme yapmayı denemenizde sıkıntı yok. Disk yoksa zaten yükleyemez o ayrı. Acaba sorun anakartta mı diye aklıma geldi, diski o yüzden denemekte fayda olur diye düşündüm.
bildiğim bir bilgisayarcı veya bilgisayarinda deneyebileceğim bir arkadasim yok malesef istanbulda düzgün bir bilgisayarci bulmak bilgisayari tamire götürmekte ayri bir dert malesef duzgun bir bilgisayarci bulursam harddiskimi de tamir ettirmeyi planliyorum suanlik m2 yi cikar tak yapip sonrada bir flash a windows atip kurma ekraninda cikicakmi diye deniyeceğim umarim düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,584
Üyeler
169,584
Son üye
tolfort
Top Bottom