bilgisayari aciyorum windows yerine biosa atiyor boot options da m2 gözükmüyor bios ayarlarini optimized defaults a tiklayip sifirladim sonra boot modunu hem uefi yapip hemde legacy yapip denedim yinede girmedi windowsa
m2 icin baska bir giris yok anakartimda malesef daha önceden de harddiskim bozulmuştu bozulmasinin nedeni anakart olabilir mi bir flash bellek ile tekrardan windows yüklemesi yapsam m2ye olmaz mi diskin net bir sekilde bozuk olup olmadigini nasil anlayabilirizSSD bozulmuş gibi görünüyor. Başka bir ssd slotu varsa orayı deneyebilirsin.
m2 icin baska bir giris yok anakartimda malesef daha önceden de harddiskim bozulmuştu bozulmasinin nedeni anakart olabilir mi bir flash bellek ile tekrardan windows yüklemesi yapsam m2ye olmaz mi diskin net bir sekilde bozuk olup olmadigini nasil anlayabiliriz
samsung evo 980 m2 500 gb dı m2 diskim 1 yildir fln kullaniyorum bozulan harddiskimde 2tb Winston blue markasinin harddiskiydi harddisk alicagim zaman seagete 2tb da almistim ama hicbir şekilde benim bilgisayarimda gözükmüyordu 0 olmasina ragmen iade edip winston blue yu almistim o calismisti sonradan m2 de aldim fakat dun normal aciliyordu bilgisayar suanda disk gözükmüyor malesefBaşka yer yoksa başka bilgisayarda denemekte fayda var. Windows yükleyebilmeniz için diskin görünüyor olması lazım. Ama biosda görünmediğini yazmışsınız.
SSD neydi bu arada? Ne kadar zamandır kullanıyorsun?
dostum tekrardan windows yükleyince düzelebiliyor bende de aynısı olmuştur dene istersenbilgisayari aciyorum windows yerine biosa atiyor boot options da m2 gözükmüyor bios ayarlarini optimized defaults a tiklayip sifirladim sonra boot modunu hem uefi yapip hemde legacy yapip denedim yinede girmedi windowsa
samsung evo 980 m2 500 gb dı m2 diskim 1 yildir fln kullaniyorum bozulan harddiskimde 2tb Winston blue markasinin harddiskiydi harddisk alicagim zaman seagete 2tb da almistim ama hicbir şekilde benim bilgisayarimda gözükmüyordu 0 olmasina ragmen iade edip winston blue yu almistim o calismisti sonradan m2 de aldim fakat dun normal aciliyordu bilgisayar suanda disk gözükmüyor malesef
Bence diski farklı bir cihazda dene. Disk arızalı mı değil mi emin olalım.
bios ekrani bu 2 resimdeki gibi suan baska bir bilgisayarda deneyemem malesef fakat tekrardan windows yuklemeyi deneyecegim bir flash bellek ile fakat sata information kisminda disk gözükmediği icin yukleyemem büyük ihtimalle
bildiğim bir bilgisayarcı veya bilgisayarinda deneyebileceğim bir arkadasim yok malesef istanbulda düzgün bir bilgisayarci bulmak bilgisayari tamire götürmekte ayri bir dert malesef duzgun bir bilgisayarci bulursam harddiskimi de tamir ettirmeyi planliyorum suanlik m2 yi cikar tak yapip sonrada bir flash a windows atip kurma ekraninda cikicakmi diye deniyeceğim umarim düzelirYükleme yapmayı denemenizde sıkıntı yok. Disk yoksa zaten yükleyemez o ayrı. Acaba sorun anakartta mı diye aklıma geldi, diski o yüzden denemekte fayda olur diye düşündüm.