Xenfia
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 43
- İsim
- Emir Aksu
- İlgilendiği Kategoriler
- Anime, Dizi, laptop, ekran kartı, işlemci, monitör.
Arkadaşlar başlıktan da görebileceğiniz gibi Casper Nirvana 15.6 model bir laprop kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıldır laptopun klavyesi bozuk bende bu yüzden harici klavye kullanıyorum. Fakat sorun şu bilgisayarı açarken ne dell tuşu ne f2 tuşu ne f1 tuşu ne de f12 tuşu beni biosa götürmüyor ne yapmam lazım.
Not: Yeni bir ssd takacağım ve o ssdye windowsu kuracağım için Windows üzerinden shift + yeniden başlatma işime yaramaz gibi.
Not: Windows üzerinden shift + yeniden başlatmada UEFI kısmı yok yani oradan da giremiyorum biosa.
Not3: Windows üzerinden shift + yeniden başlatmada UEFI kısmı alt katmandaymış yani oradan biosa girebildim ama banim direkt tuşlarla girmem lazım.
Not: Yeni bir ssd takacağım ve o ssdye windowsu kuracağım için Windows üzerinden shift + yeniden başlatma işime yaramaz gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not: Windows üzerinden shift + yeniden başlatmada UEFI kısmı yok yani oradan da giremiyorum biosa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not3: Windows üzerinden shift + yeniden başlatmada UEFI kısmı alt katmandaymış yani oradan biosa girebildim ama banim direkt tuşlarla girmem lazım.
Son düzenleme: