pc özellikleri olmadan nasıl sorunu belirtelim sanaBilgisayarimin kasası normal bir şekilde çalışıyor ama ekran siyah ekranda kalıyor ne yapmam lazım 2 gündür kimse yardım etmiyor
Düzen 3 3100 Asus tuf 1660 süper 16 GB ramKnk pc özellikleri neler?
Asus tuf 1660 süper ryzen 3 3100 16 GB rampc özellikleri olmadan nasıl sorunu belirtelim sana
Asus knkmsi ankartsa ekran gelince 1 kere delete bas
Asus tuf 1660 süper ryzen 3 3100 16 GB ramKnk pc özellikleri neler?
Yaptım olmadı reisBios sıfırlamayı dene.
Çalışıyor kasa normal şekilde sonra siyah ekran geliyor sol üste beyaz küçük bı çizgi oluyor okadar knkTam olarak nasıl oluyor pc nin çalışma tuşuna bastığında neler oluyor? Sırasıyla.
Yaptım olmadı reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çalışıyor kasa normal şekilde sonra siyah ekran geliyor sol üste beyaz küçük bı çizgi oluyor okadar knk
Peki en son ne yaptınız bişey filan mı güncellediniz? Yada ne biliyim işte ne yaptıktan sonra böyle oldu?Yaptım olmadı reis
Çalışıyor kasa normal şekilde sonra siyah ekran geliyor sol üste beyaz küçük bı çizgi oluyor okadar knk
Birden bire gitti sonra 3 kere açılıp kapandı açılmıyor şimdi isePeki en son ne yaptınız bişey filan mı güncellediniz? Yada ne biliyim işte ne yaptıktan sonra böyle oldu?
İşlemcinizin grafik birimi var ise monitör kablosunu anakarta takıp deneyin.Birden bire gitti sonra 3 kere açılıp kapandı açılmıyor şimdi ise