MehmetV2
80+ Silver
Dahası
Biostar b450mh anakartım var delete spam atsam da biosa giremitorum biostar yazısı aşırı hızlı geçiyor
Monitöre görüntü geç gelebiliyor. Bilgisayarın güç tuşuna bastıktan sonra direkt Delete tuşunu spamlamaya başlayın hiç durmadan. Girebilmeniz lazım.Biostar b450mh anakartım var delete spam atsam da biosa giremitorum biostar yazısı aşırı hızlı geçiyor
Windows 10 kullanıyorsan Shift'e basılı tutarak yeniden başlata tıkla sorun gider bölümünde gelişmiş seçenekler var oradan UEFI donanım yazılımı ayarlarını seç ve yeniden başlat.Biostar b450mh anakartım var delete spam atsam da biosa giremitorum biostar yazısı aşırı hızlı geçiyor
Daha win10 yüklemedimWindows 10 kullanıyorsan Shift'e basılı tutarak yeniden başlata tıkla sorun gider bölümünde gelişmiş seçenekler var oradan UEFI donanım yazılımı ayarlarını seç ve yeniden başlat.
Windows 10'u kurup dediğinizi yapacağımWindows 10 kullanıyorsan Shift'e basılı tutarak yeniden başlata tıkla sorun gider bölümünde gelişmiş seçenekler var oradan UEFI donanım yazılımı ayarlarını seç ve yeniden başlat.